TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 


muanyag tartaly MŰANYAG FÖLD ALATTI VÍZTARTÁLY

Víztárolás és kiadás 1 m3 - 7 m3 közötti tartályokból


Biztonságos víztárolás egyik forradalmian új rendszere a föld alatti műanyag tartályok.

PLTINT1000DS 106 x 127 x h115   1.050  32 cm   2” M

PLTINT2000DS 136 x 155 x h144   1.950  32 cm   2” M

PLTINT3000DS 160 x 185 x h166   2.970  42 cm   2” M

PLTINT7500DS 189 x 318 x h201   7.150  55 cm   2” M

A tartályok megvásárolhatók telepítéssel és helyszíni engedélyeztetéssel is a megrendelőink telephelyére.

 

    ÁR   163.030 Ft -tól (nettó)

  MŰANYAG TARTÁLY ÁRAJÁNLAT  SEGÍTÜNK

  MŰANYAG TARTÁLY  ÁRAK 

  

 

MŰANYAG vízTARTÁLY TECHNIKAI ADATOK
Tartály méretek: 1 m3 - 7 m3 között
Tartály falvastagság: 
Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
Tartály garancia: 12+36 hónap
 
 

 

víztartály CSOMAG TARTALMA
→ Tartály
→ Feltöltő csonk
→ Mechanikus szintmérő
→ Használati utasítás, garancia jegy
 
 
 

 

víztartály AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
Szimpla falú víztartály 
Digitális szintmérő
Engedélyeztetés (helyszíni)

 

 Milyen méretű konténerkút ideális a cégem számára?

 Kiszámoltuk, hogy a tevékenységi körök szerint milyen méretű konténerkút vagy üzemanyagkút a legoptimálisabb a vállalata számára.
Amikor üzemanyagkutat vásárol az egyik legfontosabb paraméter a tartály mérete. A konténerkutak esetében elterjedt,
hogy a konténerkutak mérete egyben a tartály méretét is jelöli (ST-K 10 jelölés azt jelenti, hogy 10 m3-es tartállyal van szerelve a konténerkút).
Három szegmensre osztottuk az üzemanyag felhasználást, mivel az üzemanyag felhasználás mindhárom esetben változik.

konténerkút méret táblázat, konténerkút mezőgazdasági felhasználáshoz, szállítmányozás üzemanyag tároláshoz

 

 


 
icon szakerto ogMilyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálnia konténerkutak vásárlása előtt?

Minden konténerkút vásárlás hosszú távú beruházás, ezért mindig érdemes megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni. A konténerkút kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitást, kiszolgálás jellegét (mechanikus rendszer vagy automatizált), szintmérést és természetesen a konténerkút helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb konténerkútja legyen.Mennyire legyen automatizált
az üzemanyagkút?


Csak annyira, amennyi ideje van a konténerkút üzemeltetéséhez. Napi feladatok közé tartozik a tartály üzemanyagszint mérése, a tankolások ellenőrzése, tankolási mennyiség könyvelése, átlagfogyasztás ellenőrzése. 10 jármű esetében ez már napi 1-2 óra munkát jelent és a járművek darabszámának emelkedésével majdnem hatványozódik a munkaóra. Aki egy kicsit is számol az láthatja, hogy az automatizált üzemanyagkút pár hónapon belül megtérül. Az üzemanyagkút automatizálással 90%-al csökkenthető az üzemanyag tárolással és kiszolgálással töltött munkaidő, továbbá az üzemanyag elszámolás pontossága szinte 100% -os.

icon garantalt ogÜZEMANYAGKÚT legfontosabb kiegészítői


Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett a legkorszerűbb konténerkút rendszerek és hozzá tartozó kiegészítők segítségével úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját telephelyi üzemanyagkúttal, mintha egy közforgalmú kúton tankolna.

ÜZEMANYAGKÚT
legfontosabb kiegészítői 

 

Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett
a legkorszerűbb konténerkút rendszerek és hozzá tartozó kiegészítők segítségével
úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját telephelyi üzemanyagkúttal, mintha egy közforgalmú kúton tankolna. 

 

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

VEZÉRLŐ EGYSÉG

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

PONTOS SZINTMÉRÉS

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

PONTOS KISZOLGÁLÁS

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

ÜZEMANYAG VÉDELEM

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

SZŰRŐ-SZELEP-CSAP

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

 

 

 

VÁLASSZON TERMÉKEINK KÖZÜL

Dupla falú üzemanyagkút, konténerkút, műanyag üzemanyagtartály

 

 

 

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

DUPLA FALÚ ÜZEMANYAGKÚT

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERKÚT

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

MŰANYAG TARTÁLY

Föld fölötti szimpla falú polietilén üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

KÁRMENTŐTERES ÜZEMANYAGKÚT

110%-os kármentőtérben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály és kimérő szerkezet.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERES ÜZEMANYAGTARTÁLY

Föld fölötti szimpla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút zárt konténerben, 110%-os kármentőtérben elhelyezve.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

SZIGETELT TARTÁLY

Föld fölötti dupla falú, vagy szimpla falú kármentőteres szigetelt tartály

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS