TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 
kontenerkut

 

 

 


Konténerkút
zárt konténerben elhelyezett komplett üzemanyagkút

 

 • ALKALMAZHATÓ:  gázolaj tárolására föld felett
 • TARTÁLY MÉRETEK: 5 m³ - 10m³ - 15m³ - 20m³- 30m³
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  zárt konténerben elhelyezett tartály, feltöltő rendszer, mechanikus szintmérő óra, kimérő szerkezet
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER:  230V, 72 liter / perc átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), mechanikus mérőóra, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
 • GYÁRTÁS:  Magyarország, Németország, Olaszország - típustól függően
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 2 - 6 hét ( konténerkút specifikációtól függően) a szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZETÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos

 

 


A konténeres üzemanyagkút egy mobil, konténer alapú üzemanyag tárolásra és kiszolgálásra készült rendszer, amelyet különböző helyszínekre telepítenek és ott működhet üzemanyag-kiszolgáló állomásként. Ezek a rendszerek gyakran hasznosak ideiglenes műveleteknél, távoli helyszíneken vagy építési területeken, ahol nincs állandó üzemanyag-ellátási infrastruktúra.

Mobil: Könnyen szállítható, gyorsan telepíthető és elindítható.
Önálló: Sok esetben saját kiszolgáló rendszerrel rendelkeznek, így komplex megoldást biztosítank az üzemanyagok kiszolgálására is.
Biztonság: Korszerű biztonsági rendszerekkel vannak ellátva, például túltöltés elleni védelemmel, tűzoltó berendezésekkel és kiömlési detektorokkal.
Digitális mérőeszközök: Gyakran digitális kijelzőkkel és vezérlőrendszerekkel vannak felszerelve az egyszerű használat érdekében.
Változó kapacitás: Különböző méretű konténerek állnak rendelkezésre az ügyfelek igényeinek megfelelően, kisebbtől akár az 5 m3 nagy kapacitásúig ami akár 30m3 -is lehet.
Környezetvédelmi megoldások: A konténerkút azaz a konténeres üzemanyagkút környezetbarát megoldásokat, például kármentőteret tartalmaz a havária elkerülése érdekében.

A konténeres üzemanyagkutakat gyakran választják olyan iparágakban és alkalmazásokban, ahol az időszakos vagy átmeneti üzemanyagellátás szükséges, például az építőiparban, rendezvényeken vagy katasztrófa-helyreállítási műveleteknél.

 INDULÓ ÁR - 2. 400 000 Ft-tól (nettó)
ÁRAJÁNLAT A FLOTTÁJÁHOZ  SEGÍTÜNK 

 

 

 

 

KONTÉNERKÚT TECHNIKAI ADATOK
→ Feszültség: 230 V- 400 V
→ Tartály falvastagság: 3-5 mm 
→ Konténer: zárt, biztonsági önhordó konténer
→ Tartály méretek: 3 m3 - 30 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
→ Tartály garancia: 12 hónap

 

KONTÉNERKÚT CSOMAG TARTALMA
→ Zárt konténer
→ Tartály
→ 230V, 72 l/ perc szivattyú
→ Mechanikus szintmérő
→ 4 méter tömlő
→ Automata töltőpisztoly

 

KONTÉNERKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
→ Üzemanyagtartály feltöltő szivattyú
→ Dupla falú üzemanyagtartály 
→ Alsó feltöltő vezeték
→ Digitális szintmérő
→ Tankoló automata
→ Engedélyeztetés (helyszíni)

 

 

 

 

 • MIÉRT ÉRDEMES (KONTÉNERES) ÜZEMANYAGKUTAT VÁLASZTANI?
 • KONTÉNERKÚT KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMPONTOK
 • A KONTÉNERKÚT EGY ZÁRT RENDSZER?
 • KONTÉNERKÚT EGY SPECIÁLIS ÜZEMANYAGTÁROLÓ KONTÉNER?
 • HASZNÁLT ÜZEMANYAGKÚT ENGEDÉLYEZÉS
 • MIÉRT ÉRDEMES (KONTÉNERES) ÜZEMANYAGKUTAT VÁLASZTANI?

  AA konténeres üzemanyagkutaknak számos előnye van, köztük az a képesség, hogy sokféle környezetben és alkalmazásban használhatók. Azoknak a helyzeteknek a kezelésére ideálisak, ahol az üzemanyagellátásnak rugalmasnak és gyorsan alkalmazkodóképesnek kell lennie. A mobilitásuk lehetővé teszi, hogy könnyen szállíthatók és telepíthetők legyenek, míg az egyszerű kezelhetőségük biztosítja, hogy a felhasználók zökkenőmentesen és hatékonyan tudják őket üzemeltetni. Költséghatékonysága egyedülálló a föld alatti tartálykhoz képest, mert nincs szükség drága és időigényes infrastruktúra-építésre vagy állandó telepítésre. Az ideiglenes projektek vagy műveletek számára pénzt és időt takaríthat meg.

 • >KONTÉNERKÚT KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMPONTOK

  A konténerkút kialakításának egyik legfőbb előnye, hogy a benne található tartály egy külön folyadéktöbör kármentőtérben helyezkedik el. Ez a kialakítás kiemelkedően fontos a környezetvédelem szempontjából, hiszen ha a tartályban bármilyen havária történik, az abban tárolt folyadék – mint például a lázolaj – nem kerül közvetlenül a környezetbe, hanem a kármentőtér fogja azt felfogni. Ezenfelül a konténerkút és a hozzá tartozó kiszolgáló rendszer egy integrált egységet képez, ami tovább növeli a rendszer teljes biztonságát. Ez különösen azoknál a típusoknál előnyös, ahol a kimért szerkezet is ebben a védett térben helyezkedik el, így minimalizálva a szivárgások vagy más problémák kockázatát.

 • KONTÉNERKÚT EGY ZÁRT RENDSZER?

  A konténerkút kialakítása olyan módon van tervezve, hogy egy teljesen zárt rendszert alkot. Ezzel több, kulcsfontosságú cél érhető el. A konténerkút kialakítása a tárolt üzemanyag és a környezet védelmét egyaránt szem előtt tartva lett tervezve, biztosítva, hogy az üzemanyag biztonságban legyen, és hogy annak kezelése során a lehető legkisebb kockázattal járjon. Tartályvédelem: A konténeren belül a tartály fizikai védelmet élvez az esetleges mechanikai sérülésekkel szemben, mint például az ütődések, esések vagy más külső behatások. Üzemanyag védelme: Mivel a rendszer zárt, az üzemanyag nem kerül közvetlen kapcsolatba a külső környezettel, így minimalizálva annak oxidációját, szennyeződését vagy más potenciális károsodását. Biztonság: A zárt rendszer nem csak az üzemanyag minőségét védi, hanem gátolja az illetéktelen hozzáférést is. Az idegenek, vagy nem kívánt személyek nehezen férnek hozzá a tárolt üzemanyaghoz, ami csökkenti a lopás vagy manipuláció kockázatát. Környezetvédelem: Ezen túlmenően a zárt rendszer megelőzi az üzemanyag véletlen kifolyását vagy szivárgását, így csökkentve a környezetszennyezés veszélyét.

 • KONTÉNERKÚT EGY SPECIÁLIS ÜZEMANYAGTÁROLÓ KONTÉNER?

  A konténerkutak speciálisan tervezett konténerekbe kerülnek, melyek kifejezetten ezen célra terveztek és készültek. A standard szállító konténerek nem megfelelőek ehhez a feladathoz, mivel nem rendelkeznek a szükséges erősített vázszerkezettel. Ez a vázszerkezet különösen fontos a tartályban tárolt folyadék súlyának átviteléhez a konténer alatt lévő beton felületre. A tartály áthidaló lábain keresztül egy speciális kereszt áthidalókon keresztül kerül a terhelés átadásra a beton alaphoz. Ezen túlmenően, a konténerek belső része egy folyadéktömör területet is kármentőteret tartalmaz. Ennek a területnek a mérete a tartály űrtartalmával megegyezik azaz a benne tárolt üzemanyag 100%-át képes befogadni és feladata, hogy egy esetleges tartályhiba esetén az összes benne lévő gázolajat felfogja. Ez az egyik oka, amiért a hagyományos szállítókonténerek nem alkalmasak erre a specifikus felhasználásra.

 • A KONTÉNERKÚT HASZNÁLATA

  A konténerkút használata során sokféle előírás és szabályozás vonatkozik rá, mivel a tárolt anyag rendkívül tűzveszélyes és környezetre nézve veszélyesnek minősül. Mielőtt egy ilyen rendszert telepítenénk vagy használnánk, számos engedélyeztetési folyamaton kell átmenni. Az első lépés a létesítési engedély beszerzése, amelyet a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) ad ki. A telephelyen belüli pontos hely kijelölése során figyelembe kell venni a jogszabályokat, különösen a környezetvédelmi előírásokat és a biztonsági távolságokat.Miután az engedélyeztetési folyamat sikeresen lezajlott és a létesítési engedélyt megkaptuk, az adott konténerkút telepíthető. De még ezen a ponton sem használható azonnal; először a használatba vételi engedélyt kell beszereznünk.

 

 
icon szakerto ogMIÉRT ÉRDEMES SPECIFIKÁLNI AZ ÜZEMANYAGKUTAT?

Minden konténeres üzemanyagtöltő állomás vásárlása hosszú távú beruházás, ezért mindig érdemes megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni. A konténeres üzemanyagtöltő állomás kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus rendszer vagy automatizált), szintmérést és természetesen a konténeres üzemanyagtöltő állomás helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb konténeres üzemanyagtöltő állomása legyen. KONTÉNERKÚT ÁRAJÁNLAT
kontenerku vs gazolajkutak
KONTÉNERKÚT LEHETSÉGES ALTERNATÍVÁK


Tudta, hogy lehetősége van más üzemanyagkutak alkalmazására a konténernerkút helyett, különösen akkor, ha alapos átgondolt a döntést, és nem csak a megszokás vagy ismeretek hiánya alapján határozzuk meg a telephelyre épített üzemanyagkút típusát. Ezek az üzemanyagkút megoldások főként azoknak szólnak, akik kevésbé ismerik a lehetőségeket, továbbá egy számukra optimális tankolási rendszert keresnek a telephelyen belüli üzemanyag tárolásra és kiszolgálásra.

Típus / 9 m3 méret alapján / komplett üzemanyagkútNettó ÁrTartály falvastagságVárható élettartamTarolás biztonságaZárható, védett kimérőszerkezetElőnyök
Konténerkút 9 m33.490.000 -tól3 mmközepesmagasigenKonténer
Dupla falú föld feletti tartály 9 m33.680.000 -tól6+3 mmmagasmagasigenVastag tartályfal, ipari megjelenés
Dupla falú műanyag gázolajkút 9 m31.589.000 -tól6 mmmagasmagasigenKedvező ár és magas élettartam

kontenerkut gazolajkut
2023-ban a legoptimálisabb választás.

Kedvező ár és tartós, gondtalan használat:

A műanyag dupla falú gázolajtartály kiváló választás mezőgazdasági és építőipari vállalkozásoknak az üzemanyagellátás terén. Ez a rendszer alapos tervezésnek köszönhetően optimális megoldás a telephelyeken történő tankoláshoz, szivárgásérzékelő és szintjelzővel felszerelve a biztonság és ellenőrzés érdekében.


A gázolajkút egy kompakt rendszer, amely zárható kimérőszekrényt és kimérő rendszert tartalmaz. Engedélyek után azonnal használható, és számos opcionális felszereléssel rendelhető, például digitális szintmérő, tankoló automata és üzemanyagfelhasználás nyomon követő szoftver. A kút szállítása egyszerű és kültéri használatra alkalmas, nem igényel speciális védelmet a telephelyen. Könnyen kezelhető, az ergonomikus kimérődoboz védi a tartályt a sérülésektől, és a dupla falú szerkezet hatékonyan védi az üzemanyagot a szivárgástól. A digitális átfolyásmérő pontos mérést tesz lehetővé, és a hosszú tömlő segítségével könnyen lehet tankolni járműveket és munkagépeket. Összességében a műanyag dupla falú gázolajkút praktikus, biztonságos és könnyen kezelhető megoldás ipari üzemanyagellátáshoz, amely megfelel a mezőgazdasági és építőipari vállalatok speciális igényeinek is.


BŐVEBBEN A MŰANYAG TARTÁLYOS GÁZOLAJKÚTRÓL

 

kontenerkut dupla falu tartaly

Azoknak, akinek fontos az életartam.

A konténerkúttól 5% -al magasabb költségen, 3x vastagabb tartályfal!

A föld feletti dupla falú üzemanyagkút az egyik legkorszerűbb és legbiztonságosabb megoldás az üzemanyag tárolására és kiszolgálására ipari környezetekben. A telepítése egyszerű, a rendszer magas biztonsági szintet garantál, és számos fejlett technológiai funkciót kínál a hatékony üzemanyag tároláshoz, kiszolgáláshoz. A kiegészítők, például szivárgásérzékelő és tankoló automata, tovább javítják a rendszer mindennapos használhatóságát

A föld feletti dupla falú üzemanyagtartály egy kompakt egység részeként működik a kiszolgáló rendszerrel, amely egyszerűsíti és biztonságossá teszi az üzemanyag tárolását és kiszolgálását a telephelyen. A tartály falvastagsága a mérettől függően 6 mm + 3-4,5 mm között változik, ami 9-10 mm tartályfal vastagság, szemben a konténerkutak 3-4 mm falvastagságával. Ez az üzemanyagkút erős védelmet nyújt az üzemanyagtartály átrozsdásodás, korrózió által bekövetkező szivárgása ellen. Az üzemanyagkút felszereltségéhez tartozik az elektromos szivattyú (50 liter/perc), 6 méteres tömlő, mechanikus K33 átfolyásmérő, és a szivárgásérzékelő is. Opcionálisan választható hozzá a tankoló automata. Ez az üzemanyagtároló rendszer a modern üzemanyagellátás kiváló választása, amely magas szintű biztonságot és hatékonyságot biztosít az ipari üzemek és vállalatok számára.BŐVEBBEN A DUPLA FALÚ GÁZOLAJKÚTRÓLAUTOMATIZÁLT ÜZEMANYAGKÚT - MUNKAIDŐ, PÉNZ, ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

Csak annyira automatizálja, amennyi ideje van a konténeres üzemanyagtöltő állomás üzemeltetéséhez. Napi feladatok közé tartozik a tartály üzemanyagszint mérése, a tankolások ellenőrzése, tankolási mennyiség könyvelése, átlagfogyasztás ellenőrzése. 10 jármű esetében ez már napi 1-2 óra munkát jelent és a járművek darabszámának emelkedésével majdnem hatványozódik a munkaóra. Aki egy kicsit is számol, láthatja, hogy az automatizált üzemanyagkút pár hónapon belül megtérül. Az üzemanyagkút automatizálással 90%-al csökkenthető az üzemanyag tárolással és kiszolgálással töltött munkaidő, továbbá az üzemanyag elszámolás pontossága szinte 100%-os.

icon garantalt og
ÜZEMANYAGKÚT LEGFONTOSABB KIEGÉSZÍTŐI 


Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett a legkorszerűbb konténeres üzemanyagtöltő állomás rendszerek és hozzá tartozó kiegészítők segítségével úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját telephelyi üzemanyagkúttal, mintha egy közforgalmú kúton tankolna.

 

KONTÉNER JELLEGŰ ÜZEMANYAGKÚT

A hagyományos tetők helyettesítéseként az oldalsó burkolatok teljes védelmet nyújtanak a tartály és a benne tárolt gázolaj számára. Többnyire 3 mm tartály falvastagsággal. A gázolajkút egyszerű, de kimérő rendszerrel ideális megolás kisvállakozások számára.

TOVÁBB A TERMÉKRE

  

DUPLA FALÚ FÖLD FELETTI TARTÁLY

A dupla falú kialakítás két fémréteget tartalmaz, ami többletbiztonságot jelent. A fém tartályok falvastagsága 9-11 mm között van ami hármszor vastagabb mint a konténerkút esetében. A gázolajkút egy egységben tartalmazza a komplett kimérő rendszert. 

 

TOVÁBB A TERMÉKRE

 

 

DUPLA FALÚ
MŰANYAG TARTÁLY

A dupla falú műanyag tartály egy innovatív, biztonságos megoldás az ipari üzemanyagellátásban. Integrált kimérőszerkezettel ,szivárgásérzékelővel és digitális mérőeszközökkel pontos és megbízható üzemanyagkezelést biztosítanak.

 

TOVÁBB A TERMÉKRE

 

 


10 mm tartályfal

3 x vastagabb tartályfallal készül


6 mm-es belső és 3 mm-es külső tartályfal a dupla falú tartályoknál sokkal tartósabb és biztonságosabb, mint a konténerkutak vagy a kármentőben elhelyezett tartályok 3 mm-es falvastagságánál.

Dupla falú tartályok


Járművekben is megvédjük az üzemanyagot

Online tanksapka, amely riaszt, ha nem az üzemanyagkúton veszik le!


Olyan munkagépekben, járművekben, ahol nem lehet ellenőrizni az üzemanyag felhasználást gyakran magas a gázolaj eltulajdonítása, másodlagos felhasználása. Megvédi az üzemanyagot, ha nem őrzött telephelyen tárolják a munkagépeket és az idegenkezűség, lopás is előfordul.


Ára : 82 liter üzemanyag típustól függően

Megtakarítható üzemanyag : tapasztalatok alapján 8-17%

Megtérülés: 1-3 hónap gázolaj felhasználás függvényében

További információk                Mennyibe kerül?

online tanksapka kontroll

 

 

VÁLASSZON TERMÉKEINK KÖZÜL

Dupla falú üzemanyagkút, konténerkút, műanyag üzemanyagtartály

 

 

 

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

DUPLA FALÚ ÜZEMANYAGKÚT

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERKÚT

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

MŰANYAG GÁZOLAJTARTÁLY

Föld fölötti dupla falú polietilén üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

KÁRMENTŐTERES ÜZEMANYAGKÚT

110%-os kármentőtérben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály és kimérő szerkezet.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERES ÜZEMANYAGTARTÁLY

Föld fölötti szimpla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút zárt konténerben, 110%-os kármentőtérben elhelyezve.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

SZIGETELT TARTÁLY

Föld fölötti dupla falú, vagy szimpla falú kármentőteres szigetelt tartály

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS