TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁY

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 (30) 527 7602   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS 

 

 

 

 

 

uzemanyagkutakIPARI ÜZEMANYAGKÚT

korszerű, biztonságos üzemanyag tárolás, kiszolgálás 
5.000 - 20.000 liter közötti üzemanyagtartályokban


Korszerű üzemanyag tárolás egyik legoptimálisabb rendszere a föld feletti dupla falú üzemanyagtartály. A kiszolgáló rendszer és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt üzemanyagkutat alkotnak és egyszerűvé teszik a biztonságos telephelyi üzemanyag tárolást és kiszolgálást. A dupla falú tartály falvastagsága 4-6 mm + 3-4,5 mm között van mérettől függően. Az üzemi üzemanyagkút része a feltöltő rendszer, a tartály szintmérő valamint a kiszolgáló rendszer és opcionálisan a tankoló automata. Az üzemanyagkút helyszíni engedélyeztetéssel, telepítéssel, beüzemeléssel kerül átadásra a megrendelőink telephelyén.

Ipari üzemanyagkút fontosabb paraméterei:

tartály paraméterektartály adatok és információk
tartály anyagakettős falú tartály szénacélból S235JR UNI EN 10025,
dokumentációTartályvizsgálati tanúsítvány az EN12285-2 szabvány szerint
bevonatkülső rozsdagátló anyaggal és színes zománccal lakkozva
dóm fedél640 mm. átmérőjű fedéllel / 745 mm - dóm fedél vastagság 12 x 12 tömítésekkel és 24 db csavarral, 16 x 60 mm méretű csavarokkal
dóm fedél szerekvények3 "-es zárható gyors csatlakozás a tartály tetején
túltöltésgátlótartály geometriai kapacitásának 90% -nál lezáró mechanikus túltöltésgátló
kitároló, töltő rendszer1 "1/4-es szívócső, visszacsapó szeleppel
szintjelzőszintjelző belső úszóvédő csővel, 1" -es karima a szintmérő rendszer behelyezéséhez
szivárgás érzékelő3/4 "-es karima az engedélyezett LAG 14 vezérlőegység csatlakoztatásához a szivárgás ellenőrzéséhez ( opcionális)
szivárgás érzékelő folyadék3/4 "-es karima a glikol-töltés szellőztetéséhez ( a folyadékot az alap berendezés nem tartalmazza)
biztonságtechnikacsúszásgátló létra a korlát eléréséhez (10 000 l-től kezdődően)
KiegészítőkEmelő szemcsavarok, földelés

 


    ÁR   2.371. 000 Ft -tól (nettó)
   ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK

 

 

 

ÜZEMANYAGKÚT 
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V-400 V
→ Tartály falvasatgság: 6 mm 
→ Tartály méretek: 5 m3 - 40 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: alap esetben szürke
→ Tartály garancia: 12+36 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT ALAP- FELSZERELTSÉG
→ Dupla falú tartály 
→ Mechanikus literszámláló K33
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Sziavattyú 230V-55l/min
→ Automata töltőpisztoly
→ Feltöltő csonk
→ Használati utasítás, garancia jegy

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Szivárgásérzékelő
→ Alsó feltöltő csonk
→ Digitális literszámláló K24
→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ Üzemanyag kontrolling szoftver
→ Jármű felismerő rendszer

 

DUPLAFALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLY
MÉRETTÁBLÁZAT

Üzemanyagtartály térfogata / literÜzemanyagtartály falvastagság (külső-belső)Üzemanyagtartály átmérő / mm (külső-belső)Üzemanyagtartály hossza / mm
20005-31270-13001530
30005-31430-14502158
50005-31600-16202930
70006-31700-17203420
90006-31900-19203473
10.0006-42000-20203551
12.0006-42000-20204151
15.0006-42000-20205051
20.0006-42300-23205142
25.0006-4-52300-23206492
30.0006-4-52300-23207842
40.0006-4-52300-232010142


icon can og
 Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálnia konténerkutak vásárlása előtt?

Minden konténerkút vásárlás hosszú távú beruházás, ezért mindig érdemes megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni. A konténerkút kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus rendszer vagy automatizált), szintmérést és természetesen a konténerkút helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb konténerkútja mellett döntsön.Mennyire legyen automatizált
az üzemanyagkút?


Csak annyira, amennyi ideje van a konténerkút üzemeltetéséhez. Napi feladatok közé tartozik a tartály üzemanyagszint mérése, a tankolások ellenőrzése, tankolási mennyiség könyvelése, átlagfogyasztás ellenőrzése. 10 jármű esetében ez már napi 1-2 óra munkát jelent és a járművek darabszámának emelkedésével majdnem hatványozódik a munkaóra. Aki egy kicsit is számol, láthatja, hogy az automatizált üzemanyagkút pár hónapon belül megtérül. Az üzemanyagkút automatizálással 90%-al csökkenthető az üzemanyag tárolással és kiszolgálással töltött munkaidő, továbbá az üzemanyag elszámolás pontossága szinte 100% -os.

icon garantalt ogÜZEMANYAGKÚT legfontosabb kiegészítői


Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett a legkorszerűbb konténerkút rendszerek és hozzá tartozó kiegészítők segítségével úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját telephelyi üzemanyagkúttal, mintha egy közforgalmú kúton tankolna.
 


10 mm

3 x vastagabb tartályfal


6 mm-es belső és 4 mm-es külső tartályfal szemben a olcsóbb a konténerkút vagy a konténer jellegű, kármentőtérben elhelyezett üzemanyag tartályokkal szemben. Dupla falú föld feletti tartályok tartósabbak és biztonságosabbak.


2-30 m³

minden méretben,
mindenkinek


Legbiztonságosabb üzemanyag tárolási megoldások közé tartozik a föld feletti dupla falú üzemanyagkút. Egyszerű telepítés, biztonságosabb üzemanyag tárolás, korszerű üzemeltetési technológia és rengeteg kiegészítő amely megkönnyíti a mindennapos használatot.


 
Megoldás

Nemzetközi fuvarozóknak
Belföldi szállítmányozó cégeknek
Mezőgazdasági vállalatoknak
Ipari üzemekbe
Építőipari cégek számára
Bányákba
Erdészetekhez
 
Tankolás telephelyen

belül, saját üzemanyagkúton

A föld feletti üzemanyagkút az egyik legbiztonságosabb üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszer az ipari, mezőgazdasági vagy szállítmányozó járműveket üzemeltető vállalatok számára. Az üzemanyagkút rengeteg kiegészítő opcionális kiegészítővel bővíthető, így a legkorszerűbb tankolási rendszer üzemeltetésére is alkalmas.
+36 (30) 527 7602   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS