TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS 

 

 

 

 

 

uzemanyagkutakIPARI ÜZEMANYAGKÚT

korszerű, biztonságos üzemanyag tárolás, kiszolgálás 
3.000 - 20.000 liter közötti föld feletti dupla falú üzemanyag tartály


Korszerű üzemanyag tárolás egyik legoptimálisabb rendszere a föld feletti dupla falú üzemanyag tartály. A kiszolgáló rendszer és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt üzemanyagkutat alkotnak és egyszerűvé teszik a biztonságos telephelyi üzemanyag tárolást és kiszolgálást. A dupla falú tartály falvastagsága 4-6 mm + 3-4,5 mm között van mérettől függően. Az üzemi üzemanyagkút része a feltöltő rendszer, a tartály szintmérő valamint a kiszolgáló rendszer és opcionálisan a tankoló automata. Az üzemanyagkút helyszíni engedélyeztetéssel, telepítéssel, beüzemeléssel kerül átadásra a megrendelőink telephelyén.

Ipari üzemanyagkút fontosabb paraméterei:

tartály paraméterektartály adatok és információk
tartály anyagakettős falú tartály szénacélból S235JR UNI EN 10025,
dokumentációTartályvizsgálati tanúsítvány az EN12285-2 szabvány szerint
bevonatkülső rozsdagátló anyaggal és színes zománccal lakkozva
dóm fedél640 mm. átmérőjű fedéllel / 745 mm - dóm fedél vastagság 12 x 12 tömítésekkel és 24 db csavarral, 16 x 60 mm méretű csavarokkal
dóm fedél szerekvények3 "-es zárható gyors csatlakozás a tartály tetején
túltöltésgátlótartály geometriai kapacitásának 90% -nál lezáró mechanikus túltöltésgátló
kitároló, töltő rendszer1 "1/4-es szívócső, visszacsapó szeleppel
szintjelzőszintjelző belső úszóvédő csővel, 1" -es karima a szintmérő rendszer behelyezéséhez
szivárgás érzékelő3/4 "-es karima az engedélyezett LAG 14 vezérlőegység csatlakoztatásához a szivárgás ellenőrzéséhez ( opcionális)
szivárgás érzékelő folyadék3/4 "-es karima a glikol-töltés szellőztetéséhez ( a folyadékot az alap berendezés nem tartalmazza)
biztonságtechnikacsúszásgátló létra a korlát eléréséhez (10 000 l-től kezdődően)
KiegészítőkEmelő szemcsavarok, földelés

 


    ÁR   2.600. 000 Ft -tól (nettó)
   ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK

 

 

 

ÜZEMANYAGKÚT 
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V-400 V
→ Tartály falvasatgság: 6 mm 
→ Tartály méretek: 5 m3 - 40 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: alap esetben szürke
→ Tartály garancia: 12+36 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT ALAP- FELSZERELTSÉG
→ Dupla falú tartály 
→ Mechanikus literszámláló K33
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Sziavattyú 230V-55l/min
→ Automata töltőpisztoly
→ Feltöltő csonk
→ Használati utasítás, garancia jegy

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Szivárgásérzékelő
→ Alsó feltöltő csonk
→ Digitális literszámláló K24
→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ Üzemanyag kontrolling szoftver
→ Jármű felismerő rendszer

 

DUPLAFALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLY
MÉRETTÁBLÁZAT

Üzemanyagtartály térfogata / literÜzemanyagtartály falvastagság (külső-belső)Üzemanyagtartály átmérő / mm (külső-belső)Üzemanyagtartály hossza / mm
20005-31270-13001530
30005-31430-14502158
50005-31600-16202930
70006-31700-17203420
90006-31900-19203473
10.0006-42000-20203551
12.0006-42000-20204151
15.0006-42000-20205051
20.0006-42300-23205142
25.0006-4-52300-23206492
30.0006-4-52300-23207842
40.0006-4-52300-232010142


icon can og
 Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálnia dupla falú üzemanyagkút vásárlása előtt?

Minden üzemanyagkút vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni az üzemanyag ellátó rendszert. A dupla falú tartály kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus vagy automatizált), szintmérést és természetesen a az ipari üzemanyagkút telepítési helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb üzemanyagkútja legyen.Miért fontos a tartály minősége
és a tartály falának vastagsága?


 Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A gázolaj tartályok atmoszférikus tartályok, így a levegő de akár a környezeti pára is a bejüt a tartály belső terébe és ott lecsapódhat. A másik probléma, hogy a beszállított gázolaj hőmérséklete sokszor 20-30 C° fokkal is eltérhet a tartályban tárolt üzemanyag hőfokától. Amikor a tartályt feltöltik üzemanyagaggal, akkor pára lecsapódás keletkezik. Ezen hatások miatt víz keletkezik ami a nehezebb mint a gázolaj és a tartály aljára kerül. Ha nem tisztítják a tartályokat ez a víz lyukkorróziót okoz az üzemanyagtartály alján. Több év alatt összegyűlt víz jelentős mértékben károsítja a tartályt ezért fontos a tartályok megfelelő fal vastagsága. Az olcsóbb 3 mm -es fal vastagságú tartályok életkora ezért jóval alacsonyabb. Ezt kivédeni a folyamatos víztelenítéssel , tartály belső tisztítással lehet, de javasoljuk az 5-6 mm vastag tartályfallal rendelkező üzemanyagkutak vásárlását.

icon garantalt ogMiért fontos az üzemanyagkutakba épített  mérőseszközök pontossága? 


Az üzemanyagkút szinte végtelen lehetőség szerint konfigurálható, de ennek a célja, hogy a megkönnyítsék az üzemanyag kezelést, elszámolást. Az üzemanyagkutakon két helyen történik mérés. Az egyik a tartályok szintmérése és a kimérés, kitankolás. A tartályok pontos szintmérésére nem csak azért van szüksége, mert a szintet szeretnénk tudni, hanem azért, mert a beszállított mennyiséget is fontos ellenőrizni. A kiméréskor a tankolt mennyiség mérése a járművekben történő üzemanyag elszámolást teszi lehetővé. 
 


10 mm

3 x vastagabb tartályfal


6 mm-es belső és 4 mm-es külső tartályfal szemben a olcsóbb a konténerkút vagy a konténer jellegű, kármentőtérben elhelyezett üzemanyag tartályokkal szemben. Dupla falú föld feletti tartályok tartósabbak és biztonságosabbak.

Dupla falú tartályok


2-30 m³

minden méretben,
mindenkinek


Legbiztonságosabb üzemanyag tárolási megoldások közé tartozik a föld feletti dupla falú üzemanyagkút. Egyszerű telepítés, biztonságosabb üzemanyag tárolás, korszerű üzemeltetési technológia és rengeteg kiegészítő, amely megkönnyíti a mindennapos használatot.


 
Megoldás

Nemzetközi fuvarozóknak
Belföldi szállítmányozó cégeknek
Mezőgazdasági vállalatoknak
Ipari üzemekbe
Építőipari cégek számára
Bányákba
Erdészetekhez
 
Tankolás telephelyen

belül, saját üzemanyagkúton

A föld feletti üzemanyagkút az egyik legbiztonságosabb üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszer az ipari, mezőgazdasági vagy szállítmányozó járműveket üzemeltető vállalatok számára. Az üzemanyagkút rengeteg kiegészítő opcionális kiegészítővel bővíthető, így a legkorszerűbb tankolási rendszer üzemeltetésére is alkalmas.
+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS