TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

gazolajkút 9000 literes 2 gazolajkut9 gazolajkut4 gazolajkut5 gazolajkut6 gazolajkut8 gazolajkut10 gazolajkut11 gazolajkut10 gazolajkut7 gazolajkut
Gázolajkút - 9000 literes 

Komplett, használatra kész, duplafalú műanyag gázolajkút


1.589.000 Ft + ÁFA

 GÁZOLAJKÚT ÁRAJÁNLAT

 

 • ALKALMAZHATÓ: gázolaj tárolására föld felett
 • TARTÁLY MÉRETE:  9.000 Liter 
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  duplafalú föld fölötti műanyag gázolajtartály, digitális átfolyásmérő, szűrő vízleválasztóval, 6 méter tömlő (DN 25) mindkét oldalon préselve, zárható kimérő szerkezet,  zivattyú 230V / 50Hz, 70l / perc teljesítmény, automata töltőpisztoly, szivárgásérzékelő, szintjelző, GWD túltöltésgátló
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230V / 16A 
 • KIMÉRŐ RENDSZER: 230V, 70 l / perc kimérési kapacitású szivattyú, digitális mérőóra két funkcióval, 6 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos 
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  1-2 hét szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  a műanyag duplafalú gázolajkút kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A telepítés, beüzemelés opcionálisan megrendelhető.
 • GARANCIA: 12 hónap telejs körű garancia és 10 év garancia a tartály falára 
 • ENGEDÉLYEZTETÉS:  a telepítési hely ismerete alapján megrendelhető minden műanyag duplafalú gázolajtartályhoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő
 • MÉRETEK 1100, 5000 (h/m/szé):  326x326x252 cm

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos
Műanyag duplafalú gázolajkút

korszerű, biztonságos ipari üzemanyagkút 
és kiszolgáló rendszer egy komplett egységben


A műanyag duplafalú gázolajtartály kiváló megoldást nyújt mezőgazdasági és építőipari vállalatok számára az üzemanyag ellátására. Az alapos tervezésnek köszönhetően ez a tartályrendszer optimális választás a vállalatok telephelyén történő tankoláshoz. A gázolajtartályban számos előnyös tulajdonság található, például szivárgásérzékelő és szintjelző, amelyek biztonságot és ellenőrzést nyújtanak.

A gázolajkút egy komplett rendszert alkot, amely magában foglalja a zárható kimérőszekrényt és a kimérő rendszert. Ez az egység azonnal használható, miután megkapta az engedélyeket és leszállították a telephelyre. A gázolajkúthoz különféle opcionális felszerelések rendelhetők, mint például digitális szintmérő, tankoló automata és az üzemanyag felhasználását nyomon követő szoftver. A gázolajkút szállítása egyszerű, kültéri használatra alkalmas, így nem igényel különleges védelmet a helyszínen. A gázolajkút könnyen kezelhető és az ergonomikus kimérődoboz megvédi a tartályt a mechanikai sérülésektől. A duplafalú, megerősített szerkezet hatékony védelmet nyújt az üzemanyagnak a szivárgás ellen. A digitális átfolyásmérőnek köszönhetően pontosan lehet mérni az aktuális és az összesített liter kimért mennyiséget. 6 méter hosszú tömlő segítségével egyszerűen és könnyedén lehet tankolni a munkagépeket és járműveket. Összességében a műanyag duplafalú gázolajkút egy praktikus, biztonságos és könnyen kezelhető megoldás az ipari üzemanyagellátás számára, amely megfelel a mezőgazdasági és építőipari vállalatok különleges igényeinek is.


Gázolajkút fontosabb paraméterei:

- az 5 gyűrűből álló megerősített tartályszerkezet miatt a gázolajtartály a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik
- a tartályok gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően

- vizuális szivárgásjelző

- alsó feltöltő csonk ELAFLEX csatlakozóval

- szellőző csonk és szellőző szelep

- mechanikus szintjelző (opcionálisan digitális)

- elektromos kimérő szivattyú 230 V, 70 l/perc teljesítménnyel

- digitális literszámláló kijelzővel

- cserélhető patronos gázolajszűrő vízleválasztóval

- automata töltőpisztoly pisztolytartóval

- szintérzékelő és szivárgásérzékelő

- töltőpisztoly tartója felfogja a gázolajcseppeket

- 6 méter tömlő (DN 25)

- vészleállító kapcsoló


Gázolajkút opcionális lehetőségei:

- 50 l/p teljesítményű, 230V / 10A szivattyú

- tankoló automata

- digitális szintmérő

Információ és műszaki támogatás:

Értékesítés:
Vörös Alida
00 36 30 527 7602
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Műszaki kérések:
Hegedűs Viktor
00 36 20 770 9808
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

DUPLAFALÚ TARTÁLY
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V
→ Tartály falvastagság: 12 mm 
→ Tartály méretek: 295 x 238 x 204 cm
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: szürke + zöld
→ Tartály garancia: 12 hónap

GÁZOLAJTARTÁLY ALAPFELSZERELTSÉG
→ Duplafalú műanyag gázolajtartály 
→ Automata töltőpisztoly
→ 6 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 230V, 70 l/p
→ Zárható kimérő szerkezet
→ Tömlőcsatlakozó
→ Optikai szivárgásérzékelő

GÁZOLAJTARTÁLY AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK


→ Nagyobb teljesítményű kimérő 
→ Tankoló automata
→ Gázolaj kontrolling szoftver


Egyszerű és gyors árajánlatkérés

Elküldömicon can ogAz üzemanyagkút vásárlása előtt fontos számos kérdést átgondolni és tisztázni

Így biztosítsuk a vállalat igényeinek megfelelő és optimális üzemanyagellátó rendszer, gázolajkút kialakítását. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú kérdést és kérést lehet, amit érdemes szem előtt tartani a 9000 literes gázolajkút vásárlása előtt:

Igények és mennyiségi követelmények: Határozza meg pontosan az üzemanyagfogyasztást és, hogy a járművek és munkagépek milyen mennyiségű üzemanyagra lesznek szüksége egy tankolás alkalmával és havonta. Ez alapján meg tudja meghatározni a megfelelő gázolajkút méretet, például a 9000 literes gázolajtartályt.
Telepítési hely és előírások: A gázolajkút telepítésének helye fontos tényező. Tisztázzni kell, hogy az adott telephelyen megfelelnek-e az összes hatósági előírásnak és biztonsági szabálynak az üzemanyagkút telepítésére vonatkozóan.
Automatizálás és nyomon követés: Ha szükséges, kérjen ajánlatot automatizált szolgáltatásokra, mint például digitális szintmérő, tankoló automata vagy üzemanyagfelhasználást követő szoftver, amely segíti az üzemanyag hatékony nyomon követést.
Karbantartás és garancia: Érdeklődjön a gázolajkút karbantartási igényeiről és a gyártó által nyújtott garanciáról, hogy biztosítsa az üzemanyagkút hosszú élettartamát és megbízhatóságát.
Költségek és telepítési folyamat: Nézz át a részletes árajánlatot az gázolajkút vásárlásához és telepítéséhez kapcsolódó összes költségről, valamint tájékozódjon a telepítési folyamatról és időkeretről.

 


icon can ogMiért fontos a műanyag tartály minősége
és a tartály UV állósága ?

A műanyag gázolajtartály minősége és a tartály UV állósága, passzivitása kiemelkedően fontos szempontok az üzemanyagtartályok tervezésében és kiválasztásában. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a tartály hosszú élettartamához, a biztonságos üzemeltetéshez és a környezetvédelemhez.

Minőség: A műanyag gázolajtartályok minősége közvetlen hatással van azok megbízhatóságára és tartósságára. Magas minőségű műanyagok használata csökkenti a sérülések, repedések és szivárgások kockázatát. A SENSOR TECHNIK műanyag gázolajkutak minőségi anyagokból készült tartályok ellenállóak a korrózióval, a kémiai hatásokkal és a mechanikai igénybevételekkel szemben, ami hosszú távú üzemeltetést biztosít.
UV állóság: A műanyag gázolajkút rendszeresen ki vannak téve az UV-sugárzásnak, különösen, mert főként kültéri környezetben helyezik el. Az UV-sugárzás idővel károsíthatja a műanyagot, ami repedéseket is okozhat. Az UV állóságú műanyagok azonban maximálisan ellenállnak az UV-sugárzásnak, és megőrzik az eredeti tulajdonságaikat hosszú távon.
Passzivitás: A gázolajkút passzivitása azt jelenti, hogy nem reagál az üzemanyaggal, és nem bocsát ki olyan anyagokat, amelyek veszélyeztethetik az üzemanyag minőségét. A passzív műanyag gázolajtartályok biztosítják, hogy az üzemanyag ne szennyeződjön és tiszta maradjon, felhasználható állapotban az üzemeltetés során.
Környezetvédelem: A SENSOR TECHNIK gázolajkutak hozzájárulnak a környezetvédelemhez. A gázolajkútban biztonságosan tárolható az üzemanyag anélkül, hogy káros anyagokat bocsátanának ki a környezetbe. Ez csökkenti a talaj és a vízbázisok szennyeződésének kockázatát.

 

 


icon garantalt ogEgyszerű vásárlási és kiszolgálási folyamt lehetővé teszi a magas minőség mellett a kedvező árat.

Ajánlatkérés: A vásárlás kezdetén a vevő elküldi az ajánlatkérő dokumentumot a kiválasztott gázolajkút méretet. Az ajánlatkérés tartalmazza a vállalat igényeit, például a kívánt kapacitást (például 9000 liter), az üzemanyagtípust, a szükséges funkciókat és az egyéb specifikációkat.
Specifikáció: Részletesen áttekintjük az ajánlatkérést, és felmérjük, hogy milyen opcionális termékekkel és szolgáltatásokkal tudunk megfelelni a vevő igényeinek. Ezen lépés során tisztázzuk a pontos műszaki specifikációkat, az üzemanyagkút méretét, jellegét (duplafalú, műanyag), a szükséges tartozékokat és opcionális felszereléseket.
Kiszállítás: Az ellenérték beérkezése után az elkészült gázolajkútt kiszállításra kerül a vevő telephelyére. Az üzemanyagkút szállítása biztonságosan történik, figyelembe véve a méreteket és a súlyt.
Telepítés: A kiszállítás után az üzemanyagkút telepítése következik. Ebben a lépésben a sajátszakemberek vagy megrendelés esetén munkatársaink megvizsgálják a telepítés helyét. Minden esetben szükséges egy emelőgép ( rakodógép, targoncák) amelyek a leszállított gázolajkutat lemelik és ráhelyezik a tankoló területre.
Engedélyezés: A gázolajkút használata engedély köteles. Az engedéylezési eljárás lefolytatásával kapcsolatsan érdeklődjön munkatársunknál.
Beüzemelés: Az üzemanyagkút telepítése után egyszerűen csatlakoztatni kell a rendszert az elektromos hálózatra, és ennek megfelleően el kell végezni az érintés és villmvédelmi méréseket a biztonságos üzmeltetés érdekében.
 

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS