TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

muanyag dupla falu uzemanyagkutmuanyag dupla falu uzemanyagkut 1gazolaj tartaly 2gazolaj tartaly 3gazolaj tartaly 5gazolaj tartaly 7gazolaj tartaly 9gazolaj tartaly 10
Műanyag gázolajtartály

Komplett dupla falú műanyag gázolajtartályok

 • ALKALMAZHATÓ: gázolaj tárolására föld felett
 • TARTÁLY MÉRETEK:  1.100 liter / 1.300 liter/ 1.600 liter /  2.500 liter / 5.000 liter / 9.000 liter
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  dupla falú föld fölötti műanyag gázolajtartály, digitális átfolyásmérő, szűrő vízleválasztóval, 6 méter tömlő (DN 25) mindkét oldalon préselve, zárható kimérő szerkezet, szivattyú 230V / 50Hz, 70l / perc, automata pisztoly, szivárgásérzékelő, szintjelző, GWD túltöltésgátló
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230V / 16A 
 • KIMÉRŐ RENDSZER: 230V, 70 l / perc átfolyási kapacitású szivattyú, digitális mérőóra két funkcióval, 6 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos 
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  4 - 8  hét - szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  a műanyag dupla falú gázolajkút kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A telepítés, beüzemelés opcionálisan megrendelhető.
 • GARANCIA: 12 hónap telejs körű garancia minden gázolaj tartályra
 • ENGEDÉLYEZTETÉS:  a telepítési hely ismerete alapján megrendelhető minden műanyag dupla falú gázolajtartályhoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő
 • MÉRETEK 1100, 5000 (h/m/szé): 235 x 153 x 77 cm - (5000) 295 x 204 x 238 cm

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos
Műanyag dupla falú gázolajtartály

korszerű, biztonságos ipari üzemanyagkút 
és kiszolgáló rendszer egy komplett egységben


A műanyag dupla falú gázolajtartály ideális megoldás mezőgazdasági és építőipari vállalatok üzemanyag ellátására. Minden apró részletre kiterjedő tervezéssel optimális választás a vállalatok telephelyen belüli tankolásának megoldására. A dupla falú műanyag gázolajtartály optikai szivárgásérzékelővel és szintjelzővel van szerelve. Zárható kimérőszekrényben egy komplett kimérő rendszer található. A teljes üzemanyagkút egy egységet képez, így leszállítva engedélyezés után azonnal használható. A gázolajtartályhoz opcionálisan rendelhető digitális szintmérő és tankoló automata és hozzá az üzemanyag felhasználást kiértékelő szoftver. A gázolajtartály szállítása is egyszerű, speciális sínekkel rendelkezik, a bilincsekkel rögzíthető. A gázolajtartály helyhez kötött kültéri használatra alkalmas. Könnyen kezelhető és kiváló hozzáférést biztosít minden alkatrészhez. A digitális átfolyásmérő két mérési tartományt jelez ki: aktuális liter kijelzés és összesített liter. 6 méter hosszú tömlővel könnyen és egyszerűen tankolhatja gépeit és járműveit. Az ergonomikus doboz az egyedülálló összeszerelési módnak köszönhetően megvédi a tartályt a szállítás közbeni mechanikai sérülésektől. A duplafalú, megerősített szerkezet alkalmazása védi a tárolt üzemanyanyagot a szivárgás ellen.


Gázolajtartály fontosabb paraméterei:

- az 5 gyűrűből álló megerősített tartályszerkezet miatt a gázolajtartály a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik
- a tartályok gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően

- vizuális szivárgásjelző

- alsó feltöltő csonk ELAFLEX csatlakozóval

- szellőző csonk és szellőző szelep

- mechanikus szintjelző (opcionálisan digitális)

- elektromos kimérő szivattyú 230 V, 70 l/perc teljesítménnyel

- digitális literszámláló kijelzővel

- cserélhető patronos gázolajszűrő vízleválasztóval

- automata töltőpisztoly pisztolytartóval

- szintérzékelő és szivárgásérzékelő

- töltőpisztoly tartója felfogja a gázolajcseppeket

- 6 méter tömlő (DN 25)

- vészleállító kapcsoló


Gázolajtartály opcionális lehetőségei:

- 50 l/p teljesítményű, 230V / 10A szivattyú

- tankoló automata

- digitális szintmérő


    Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
    GÁZOLAJKÚT ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK   
 

DUPLA FALÚ TARTÁLY
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V
→ Tartály falvastagság: 12 mm 
→ Tartály méretek: 295 x 238 x 204 cm
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: szürke + zöld
→ Tartály garancia: 12 hónap

GÁZOLAJTARTÁLY ALAPFELSZERELTSÉG
→ Dupla falú műanyag gázolajtartály 
→ Automata töltőpisztoly
→ 6 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 230V, 70 l/p
→ Zárható kimérő szerkezet
→ Tömlőcsatlakozó
→ Optikai szivárgásérzékelő

GÁZOLAJTARTÁLY AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK


→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ Gázolaj kontrolling szoftver

icon can og
Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálni a dupla falú műanyag gázolajtartály vásárlása előtt?

Minden ipari üzemanyagkút és gázolajtartály kiválasztása komoly szakértelmet és megfontolt tervezést igényel. Ezek a tényezők alapvető fontosságúak a hatékony és megbízható üzemeltetés érdekében. Az üzemanyagellátó rendszer megfelelő kialakítása lehetővé teszi a zavartalan működést és csökkenti a kockázatokat. A szakértő munkatársak segítségével Ön pontosan meghatározhatja a szükséges tartály méretét az üzemanyagfogyasztás és az üzemeltetési igények alapján. A kiszolgálási kapacitás kiválasztásakor figyelembe kell venni az üzemeltetett járművek számát és azok fogyasztását is. Az automatizált kiszolgáló rendszer hatékonyabbá teszi az üzemanyag kiadagolását a járművekbe, valamint az elszámolást. A tankolóautomatával minimalizálhatja az emberi beavatkozásból adódó hibák lehetőségét és lehetővé teszi a pontosabb nyilvántartást. A megfelelő szintmérő kritikus az üzemanyagtartályban lévő üzemanyag mennyiségének folyamatos nyomon követéséhez és szükség esetén a feltöltés időben történő elrendeléséhez. Az üzemanyagkút telepítési helyének meghatározása is fontos, figyelembe kell venni a biztonsági előírásokat, az üzemanyagtöltés megközelíthetőségét és a környezeti szempontokat is. A szakértők segítségével mindezeket a szempontokat alaposan átgondolhatja, hogy a legoptimálisabb üzemanyagellátó rendszert válassza ki vállalkozása számára. Amennyiben bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére a további segítségnyújtáshoz.icon can ogMiért fontos a tartály minősége
és a tartály falának vastagsága?


 Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A gázolajtartályok atmoszférikus tartályok, így a levegő, de akár a környezeti pára is a bejut a tartály belső terébe és ott lecsapódhat. A másik probléma, hogy a beszállított gázolaj hőmérséklete sokszor 20-30 C° fokkal is eltérhet a tartályban tárolt üzemanyag hőfokától. Amikor a tartályt feltöltik üzemanyagaggal, akkor pára lecsapódás keletkezik. Ezen hatások miatt víz keletkezik, ami nehezebb, mint a gázolaj és a tartály aljára kerül. Ha nem tisztítják a tartályokat ez a víz lyukkorróziót okoz a vékony falú üzemanyagtartályok alján. A műanyag tartályokban felgyülemlett víz nem okoz korrózítót, de időszakos tisztításukkal elkerülhető, hogy alacsony készlet esetén a nem kívánatos vizet felszívja a rendszer, ezzel esetleg kárt okozva a járművekben.

icon garantalt ogMiért fontos a dupla falú műanyag gázolajkútba szerelt mérőeszközök pontossága? 

Az üzemanyagkút szinte végtelen lehetőség szerint konfigurálható, de ennek a célja, hogy megkönnyítsük az üzemanyag kezelést, elszámolást. Az üzemanyagkutakon két helyen történik mérés. Az egyik a tartályok szintmérése, a másik a kimérés, azaz a tankolás. A tartályok pontos szintmérésére nem csak azért van szükség, mert a szintet szeretnénk tudni, hanem azért is, mert a beszállított gázolajmennyiséget is fontos ellenőrizni. Kiméréskor a tankolt mennyiség pontos mérése lehetőséget biztosít a járművekben történő üzemanyag pontos elszámolására. A digitális szintmérő és a tankoló automata professzionális megoldást biztosít az üzemanyag, gázolaj pontos elszámolásához. 


Egyszerű ajánlatkérés 

Gázolaj tartály árajánlatkérés


Milyen méretű tartályt szeretne?*
1100 liter
1300 liter
1600 liter
2500 liter
5000 liter
7500 liter
10000 liter

Gázolaj tartály alapfelszereltsége

 • műanyag dupla falú gázolaj tartály

 • zárható kimérő szerkezet

 • 70 liter/perc teljesítményű szivattyú

 • digitális átfolyásmérő

 • 6 m tömlő és automata töltőpisztoly

 •  szivárgás érzékelő

 • feltöltőcsonk

 •  szellőző szelep

Opcionális kiegészítők
tankoló automata
digitális szintmérő
jármű azonosító töltőpisztoly
Kérdezzen bátran a gázolaj tartályról:
Név: *
Telefonszáma:
Elküldöm
Cégnév:
e-mail címe *

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS