TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

muanyag dupla falu uzemanyagkutmuanyag dupla falu uzemanyagkut 1gazolaj tartaly 2gazolaj tartaly 3gazolaj tartaly 5gazolaj tartaly 7gazolaj tartaly 9gazolaj tartaly 10
Műanyag gázolajtartály

Komplett dupla falú műanyag gázolajtartályok

 • ALKALMAZHATÓ: gázolaj tárolására föld felett
 • TARTÁLY MÉRETEK:  1.100 liter / 1.300 liter/ 1.600 liter /  2.500 liter / 5.000 liter 
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  dupla falú föld fölötti műanyag gázolajtartály, digitális átfolyásmérő, szűrő vízleválasztóval, 6 méter tömlő (DN 25) mindkét oldalon préselve, zárható kimérő szerkezet, szivattyú 230V / 50Hz, 70l / perc, automata pisztoly, szivárgásérzékelő, szintjelző, GWD túltöltésgátló
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230V / 16A 
 • KIMÉRŐ RENDSZER: 230V, 70 l / perc átfolyási kapacitású szivattyú, digitális mérőóra két funkcióval, 6 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos 
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  1-4  hét - szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  a műanyag dupla falú gázolajkút kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A telepítés, beüzemelés opcionálisan megrendelhető.
 • GARANCIA: 12 hónap telejs körű garancia minden gázolaj tartályra
 • ENGEDÉLYEZTETÉS:  a telepítési helyszín ismerete alapján megrendelhető
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos

Árakban és minőségben is verhetetlen - műanyag gázolajkút

Az árak alapfelszereltségű, komplett gaázolajkutakra vonatkoznak.
Rengeteg opcionális lehetőséggel bővíthetőek, ezel kapcsolatosan szívesen segítünk

 • 1100 literes::  726.000 Ft + ÁFA
 • 1300 literes:  650.000 Ft + ÁFA
 • 1600 literes:  679.000 Ft + ÁFA
 • 2500 literes: 946.328 Ft + ÁFA
 • 5000 literes:  1.339.620 Ft + ÁFA
 • 9000 literes :   1.589.000 Ft + ÁFA


BŐVEBBEN A GÁZOLAJKÚTRÓLdupla falu uzemanyagtartalydupla falu tartaly 1dupla falu tartaly 3dupla falu tartaly 4dupla falu tartaly 2dupla falu tartaly 5 2dupla falu tartaly 6 2

 

 

 


Üzemanyagkút - dupla falú föld fölötti tartály

Komplett üzemanyagkút dupla falú tartállyal

 • ALKALMAZHATÓ:  gázolaj tárolására föld fölött 
 • TARTÁLY MÉRETEK:  3m³ - 5 m³ -  10 m³ - 15 m³ - 20 m³ -30 m³ 
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  dupla falú föld fölötti tartály, feltöltő csonk, mechanikus szintmérő mérőóra, kimérő szerkezet, szivárgásérzékelő
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER:  230V, 50 liter / perc átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), mechanikus mérőóra, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
 • GYÁRTÁS:  Németország, Olaszország - típustól függően
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  4 - 8  hét (dupla falú tartály specifikációtól függően) a szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZETÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő, alsó feltöltő csonk

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos

 

 

 

Professzionális ipari üzemanyagkút

Korszerű, biztonságos üzemanyag tárolás, kiszolgálás 
3.000 - 30.000 liter közötti föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály


Korszerű üzemanyag tárolás egyik legoptimálisabb rendszere a föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály. A kiszolgáló rendszer és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt üzemanyagkutat alkotnak és egyszerűvé teszik a biztonságos telephelyi üzemanyag tárolást és kiszolgálást. A dupla falú tartály falvastagsága 6 mm + 3-4,5 mm között van mérettől függően. Az üzemi üzemanyagkút része a Panther56, 50l/perc elektromos szivattyú, 4 méter tömlő, mechanikus K33 átfolyásmérő, eszközök fémszekrényben elhelyezve, a szivárgásérzékelő és opcionálisan a tankoló automata. Az üzemanyagkút helyszíni engedélyeztetéssel, telepítéssel, beüzemeléssel kerül átadásra a megrendelőink telephelyén.

Kimérő szerkezet alapfelszereltsége:

- 50 liter/perc teljesítményű, 230 V-os kimérő szivattyú

- mechanikus átfolyásmérő K33

- 4 méter tömlő (gázolajhoz) 

- automata töltőpisztoly

- vészleállító kapcsoló

- zárható fém szekrényben elhelyezve


BŐVEBBEN A GÁZOLAJKÚTRÓL
 

 

ÜZEMANYAGKÚT 
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V-400 V
→ Tartály falvastagság: 6+3/4 mm 
→ Tartály méretek: 3 m3 - 30 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: alap esetben zöld
→ Tartály garancia: 12 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT ALAPFELSZERELTSÉG
→ Dupla falú üzemanyagtartály 
→ Mechanikus literszámláló K33
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 230V-50l / min
→ Automata töltőpisztoly
→ Szivárgásérzékelő
→ Feltöltő csonk

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Alsó feltöltő csonk
→ Digitális literszámláló K24
→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ Üzemanyag kontrolling szoftver
→ Jármű felismerő rendszer

 

DUPLA FALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLY
MÉRETTÁBLÁZAT

Üzemanyagtartály térfogata / literÜzemanyagtartály falvastagság (külső-belső)Üzemanyagtartály átmérő / mm (külső-belső)Üzemanyagtartály hossza / mm
30006+31600-16301860
50006+31800-18302200
90006+31800-18303650
10.0006+31800-18304100
15.0006+42000-20204500
20.0006+42440-24804900
30.0006+42440-24806900


icon can og
 Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálni a duplafalú üzemanyagkút vásárlása előtt?

Minden üzemanyagkút vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni az üzemanyag ellátó rendszert. A duplafalú tartály kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus vagy automatizált), szintmérést és természetesen az ipari üzemanyagkút telepítési helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb üzemanyagkútja legyen.Miért fontos a tartály minősége
és a tartály falának vastagsága?


 Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A gázolaj tartályok atmoszférikus tartályok, így a levegő, de akár a környezeti pára is a bejut a tartály belső terébe és ott lecsapódhat. A másik probléma, hogy a beszállított gázolaj hőmérséklete sokszor 20-30 C° fokkal is eltérhet a tartályban tárolt üzemanyag hőfokától. Amikor a tartályt feltöltik üzemanyagaggal, akkor pára lecsapódás keletkezik. Ezen hatások miatt víz keletkezik, ami nehezebb, mint a gázolaj és a tartály aljára kerül. Ha nem tisztítják a tartályokat ez a víz lyukkorróziót okoz az üzemanyagtartály alján. Több év alatt összegyűlt víz jelentős mértékben károsítja a tartályt, ezért fontos a tartályok megfelelő falvastagsága. Az olcsóbb 3 mm-es falvastagságú tartályok életkora, ezért jóval alacsonyabb. Ezt kivédeni a folyamatos víztelenítéssel, tartály belső tisztítással lehet, de javasoljuk az 5-6 mm vastag tartályfallal rendelkező üzemanyagkutak vásárlását.

icon garantalt ogMiért fontos az üzemanyagkutakba épített mérőeszközök pontossága? 


Az üzemanyagkút szinte végtelen lehetőség szerint konfigurálható, de ennek a célja, hogy megkönnyítsék az üzemanyag kezelést, elszámolást. Az üzemanyagkutakon két helyen történik mérés. Az egyik a tartályok szintmérése és a kimérés, kitankolás. A tartályok pontos szintmérésére nem csak azért van szükség, mert a szintet szeretnénk tudni, hanem azért, mert a beszállított mennyiséget is fontos ellenőrizni. A kiméréskor a tankolt mennyiség mérése a járművekben történő üzemanyag elszámolást teszi lehetővé. 
 
kontenerkut

 

 

 


Konténerkút
zárt konténerben elhelyezett komplett üzemanyagkút

 

 • ALKALMAZHATÓ:  gázolaj, benzin, repülő benzin tárolására föld felett 
 • TARTÁLY MÉRETEK:  5 m³ - 10 m³ - 15 m³ - 20 m³ - 25 m³ - 30 m³
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  zárt konténerben elhelyezett tartály, 110%-os kármentő tér, kimérő szerkezet
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER:  230V, 72 liter / perc átfolyási kapacitású szivattyú, mechanikus literszámláló K24, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
 • GYÁRTÁS:  Magyarország, Németország, Olaszország - típustól függően
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  3 - 6  hét a konténerkút specifikációtól függően. A szállítást partnercégünk végzi, de a konténerkút kérhető telephelyi átvétellel is.
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz, konténerkúthoz
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZETÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz, konténerkúthoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális literszámláló, segédfeltöltő szivattyú, feltöltő szivattyú

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos

 

 

 

 INDULÓ ÁR  1. 700.000 Ft-tól (nettó)
ÁRAJÁNLAT A FLOTTÁJÁHOZ  SEGÍTÜNK 

 

 

 

 

KONTÉNERKÚT TECHNIKAI ADATOK
→ Feszültség: 230 V- 400 V
→ Tartály falvastagság: 3-5 mm
→ Konténer: zárt, biztonsági önhordó konténer
→ Tartály méretek: 5 m3 - 30 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
→ Tartály garancia: 12 hónap

 

KONTÉNERKÚT CSOMAG TARTALMA
→ Zárt konténer
→ Tartály
→ 110%-os kármentőtér
→ Mechanikus literszámláló K33
→ 230V, 72 l/ perc elektromos szivattyú
→ Automata töltőpisztoly
→ 4 méter tömlő

 

KONTÉNERKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
→ Üzemanyagtartály feltöltő szivattyú
→ Szivárgásérzéklő 
→ Alsó feltöltő vezeték
→ Digitális literszámláló L24
→ Tankoló automata
→ Engedélyeztetés (helyszíni)

 

 

 

 

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS KOMFORT
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS KOMFORT
 • HASZNÁLT ÜZEMANYAGKÚT ENGEDÉLYEZÉS
 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS 500.000 Ft-tól

  A konténeres üzemanyagtöltő állomás használata engedélyköteles. Az engedélyezés több lépésből álló folyamat, mely a tervezéssel kezdődik és egészen a használatbavételi engedély megszerzéséig tart. A konténeres üzemanyagtöltő állomás engedélyezés szolgáltatás tartalmazza a létesítési engedély megszerzését, hatósági szakvélemények beszerzésével, valamint a használatba vételi engedélyezési eljárás lefolytatását. Ez a csomag minden alapügyintézést tartalmaz, de nem tartalmazza a speciális (esetenként szükséges) szakhatósági ügyintézés költségeit. A megrendelőink számára az illetékeket kell befizetni a hatóságok felé. Amennyiben komplex megoldást szeretne használja Ön is az Engedélyezés Komfort szolgáltatási rendszert!

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS KOMFORT 550.000 Ft-tól.

  Minden gondot, problémát leveszünk a válláról a konténeres üzemanyagtöltő állomás komfort engedélyezés szolgáltatással. Az engedélyezés több fázisból áll a tervezéstől a használatbavételi engedélyig és ebben teljes szolgáltatást adunk megrendelőink számára. A konténeres üzemanyagtöltő állomás engedélyezés Komfort a legideálisabb szolgáltatás, azok számára, akik a legegyszerűbben, leggyorsabban szeretnék a konténeres üzemanyagtöltő állomás engedélyek birtokában használni. Ez a csomag minden ügyintézést tartalmaz, továbbá a szolgáltatás teljes díját, a megrendelőink számára az illetékeket kell csak befizetni a hatóságok felé. Rendeljen konténeres üzemanyagtöltő állomást az engedélyezés komfort szolgáltatási csomaggal!

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS 200.000 Ft.

  A konténeres üzemanyagtöltő állomás használatba vételi engedély 10 év után lejár. Ilyenkor szükséges az üzemanyagkutak engedélyének véglegesítése. A végelegesítés ügyintézését a szolgáltatásunk tartalmazza.

 • KONTÉNERKÚT ENGEDÉLY VÉGLEGESÍTÉS KOMFORT 228.000 Ft

  A konténeres üzemanyagtöltő állomások használatba vételi engedélye 10 év után lejár. Ilyenkor szükséges az üzemanyagkutak engedélyének véglegesítése. A konténerkút engedélyezés véglegesítés komfort a legideálisabb szolgáltatás azok számára, akik a legegyszerűbben, leggyorsabban szeretnék a konténeres üzemanyagtöltő állomást a végleges engedélyek birtokában használni. Ez a csomag minden ügyintézést tartalmaz, továbbá a szolgáltatás teljes díját, a megrendelőink számára az illetékeket kell csak befizetni a hatóságok felé.

 • HASZNÁLT ÜZEMANYAGKÚT ENGEDÉLYEZÉS

  Szolgáltatási csomagunk arra lett kifejlesztve, ha használt üzemanyagkutat szeretne engedélyeztetni. Az engedélyezés több lépésből álló folyamat, amely a tervezéssel kezdődik és egészen a használatbavételi engedélyig megszerzéséig tart. A konténeres üzemanyagtöltő állomás engedélyezés szolgáltatás tartalmazza a létesítési engedély megszerzését, hatósági szakvélemények beszerzésével, valamint a használatba vételi engedélyezési eljárás lefolytatását. Ez a csomag minden alap ügyintézést tartalmaz, de nem tartalmazza a speciális (esetenként szükséges) szakhatósági ügyintézés költségeit.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 MIÉRT ÉRDEMES SPECIFIKÁLNI AZ ÜZEMANYAGKUTAT?

Minden konténeres üzemanyagtöltő állomás vásárlása hosszú távú beruházás, ezért mindig érdemes megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni. A konténeres üzemanyagtöltő állomás kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus rendszer vagy automatizált), szintmérést és természetesen a konténeres üzemanyagtöltő állomás helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb konténeres üzemanyagtöltő állomása legyen.
KONTÉNERKÚT ÁRAJÁNLATAUTOMATIZÁLT ÜZEMANYAGKÚT - MUNKAIDŐ, PÉNZ, ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

Csak annyira automatizálja, amennyi ideje van a konténeres üzemanyagtöltő állomás üzemeltetéséhez. Napi feladatok közé tartozik a tartály üzemanyagszint mérése, a tankolások ellenőrzése, tankolási mennyiség könyvelése, átlagfogyasztás ellenőrzése. 10 jármű esetében ez már napi 1-2 óra munkát jelent és a járművek darabszámának emelkedésével majdnem hatványozódik a munkaóra. Aki egy kicsit is számol, láthatja, hogy az automatizált üzemanyagkút pár hónapon belül megtérül. Az üzemanyagkút automatizálással 90%-al csökkenthető az üzemanyag tárolással és kiszolgálással töltött munkaidő, továbbá az üzemanyag elszámolás pontossága szinte 100%-os.

icon garantalt og
ÜZEMANYAGKÚT LEGFONTOSABB KIEGÉSZÍTŐI 


Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett a legkorszerűbb konténeres üzemanyagtöltő állomás rendszerek és hozzá tartozó kiegészítők segítségével úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját telephelyi üzemanyagkúttal, mintha egy közforgalmú kúton tankolna.
hengeres uezemanyag tartaly 3000 9000 liter

 

 

 


Kármentőteres üzemanyagkút
110% -os kármentőtérben elhelyezett komplett üzemanyagkút

 

 • ALKALMAZHATÓ:  gázolaj tárolására föld felett 
 • TARTÁLY MÉRETEK:  3 m³ - 5 m³ - 7 m³ - 9 m³ 
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  110% kármentőtérben elhelyezett tartály, feltöltő rendszer, mechanikus literszámláló, kimérő szerkezet
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER:  50 liter / perc átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), mechanikus literszámláló, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
 • GYÁRTÁS:  Olaszország
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  3 - 6  hét (specifikációtól függően) a szállítást partnercégünk végzi (alapár nem tartalmazza), de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZETÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  70 liter/ perc  emelt kimérési sebesség, digitális átfolyásmérő, védőtető, konténer jellegű zárt kialakítás, tankoló automata

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos

 

 

 

 9000 literes alapár  1. 600.000 Ft-tól (nettó)
ÁRAJÁNLAT A FLOTTÁJÁHOZ  SEGÍTÜNK 

 

 

 

 

üZEMANYAGKÚT TECHNIKAI ADATOK
→ Feszültség: 230 V- 400 V
→ Tartály falvastagság: 4 mm 
→ 110%-os kármentőtérrel
→ Tartály méretek: 3 m3 - 9 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
→ Tartály garancia: 12+36 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT CSOMAG TARTALMA
→ Zárt 110%-os kármentőtér
→ Gázolajtartály
→ Feltöltő csonk a tartály tetején
→ Mechanikus szintmérő
→ Kimérő szerkezet alap 50/230
→ Leeresztő csavar
→ Használati utasítás, garancia jegy

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
→ Üzemanyagtartály feltöltő segéd szivattyú
→ Védőtető
→ Alsó feltöltő csonk
→ Digitális literszámláló
→ Tankoló automata
→ Engedélyeztetés (helyszíni)

  

 

Műanyag dupla falú gázolaj tartály

korszerű, biztonságos ipari üzemanyagkút 
és kiszolgáló rendszer egy komplett egységben


A műanyag dupla falú gázolajtartály ideális megoldás mezőgazdasági és építőipari vállalatok üzemanyag ellátására. Minden apró részletre kiterjedő tervezéssel optimális választás a vállalatok telephelyen belüli tankolásának megoldására. A dupla falú műanyag gázolajtartály optikai szivárgásérzékelővel és szintjelzővel van szerelve. Zárható szekrényben egy komplett kimérő rendszer található. A teljes üzemanyagkút egy egységet képez, így leszállítva engedélyezés után azonnal használható. A gázolaj tartályhoz opcionálisan rendelhető digitális szintmérő és tankoló automata és hozzá az üzemanyag felhasználást kiértékelő szoftver. A gázolajtartály szállítása is egyszerű, speciális sínekkel rendelkezik, a bilincsekkel rögzíthető. 

Összefoglalva, a műanyag duplafalú dízelüzemanyag-tartály nagyszerű megoldás a mezőgazdasági és építőipari vállalatok számára, amelyeknek gyorsan bemutatott tankolási megoldásokra van szükségük. Digitális átfolyásmérővel, optikai szivárgásérzékelőjével és szintjelzőjével ipari szintű védelmet és pontosságot biztosít. Ergonomikus kialakításalehetővé teszi a könnyű szállítást és a mechanikai sérülések elleni védelmet. Végül pedig a 8 méteres tömlővel és a digitális kijelzővel egyszerűen és könnyedén tankolhatja meg gázolajjal az összes gépét. Már csak ezek miatt is láthatja, hogy a műanyag duplafalú dízelüzemanyag-tartály miért ideális választás a vállalata használatra. Megbízható, biztonságos és rendkívül hatékony - így minden használat során nyugodt lehet!


Gázolajtartály fontosabb paraméterei:

- az 5 gyűrűből álló megerősített tartályszerkezet miatt a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik
- a tartályok gyártása a Műszaki Ellenőrzési Hivatal felügyelete alatt történik, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően

- vizuális szivárgásjelző

- alsó feltöltő csonk ELAFLEX csatlakozóval

- szellőző csonk és szellőző szelep

- mechanikus szintjelző (opcionálisan digitális)

- elektromos kimérő szivattyú 230 V, 70 l/perc teljesítménnyel

- digitális literszámláló kijelzővel

- cserélhető patronos gázolajszűrő vízleválasztóval

- automata töltőpisztoly pisztolytartóval

- szintérzékelő és szivárgásérzékelő

- töltőpisztoly tartója felfogja a gázolajcseppeket

- 6 méter tömlő (DN 25)

- vészleállító kapcsoló


Gázolajkút opcionális lehetőségei:

- 50 l/p teljesítményű, 230V / 10A szivattyú

- tankoló automata

- digitális szintmérő

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS