TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

adblue tartalyok sensor technik 3adblue sensor technik 1adblue sensor technik 2adblue sensor technik 3adblue sensor technik 5adblue sensor technik 6 adblue sensor technik 7adblue sensor technik 8adblue sensor technik 9
AdBlue - föld feletti és szállítható tartályok

Komplett AdBlue tartályok akár fűthető kimérő szerkezettel

 • ALKALMAZHATÓ:  AdBlue tárolására föld felett és szállítására
 • TARTÁLY MÉRETEK:  60 litertől - 5.000 literig
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  szimpla/dupla falú föld fölötti vagy szállítható tartály, feltöltő csonk, AdBlue kimérő szerkezet, tömlő, töltőpisztoly
 • ÁRAMELLÁTÁS:  12 V -- 18 V -- 230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER:  szállítható tartályoknál 12 V / 18 V, telepített tartályoknál opcionálisan fűthető 230V, 50 liter / perc átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), digitális mérőóra, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
 • GYÁRTÁS:  Németország
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  4 - 8  hét (AdBlue tartály specifikációtól függően) a szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  IBC tartályok kulcsrakészen kerülnek átadásra, a telepített tartályoknál megrendelhető
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZETÉS:  nem szükséges 
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő, alsó feltöltő csonk, fűthető kimérő szerkezet

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos
Professzionális ipari AdBlue tároló és szállítható tartályok

korszerű, biztonságos AdBlue tárolás, kiszolgálás 
60 - 5.000 liter közötti föld feletti vagy szállítható üzemanyagtartály


A tartályok 32,5%-os vizes karbamid oldat tárolására szállítására kínál megoldást. A tartályok lehetnek szállítható, szabadon álló kül-és beltéri AdBlue tartályok. Minden AdBlue tartály komplett kiszolgáló rendszerrel van felszerelve, szivattyúval, tömlővel és töltőpisztollyal. Opcionális kiegészítő felszerelés lehet a kimérő szerkezetfűtése, egy fűtőelem, amely megakadályozza a folyadék megfagyását alacsony hőmérsékleten, mivel az AdBlue -11,5 °C alatti hőmérsékleten kikristályosodik, ami számos műszaki problémát okoz, és magát az AdBlue-t is alkalmatlanná teszi a használatra. A nagyobb mérteű ( 2.500 vagy 5.000 literes) AdBlue tartályokhoz tankoló automata is rendelhető. Így a rendszer kezelőszemélyzet nélkül, akár a központi üzemanyagkúttal együtt is vezérelhető.

AdBlue kimérő szerkezet alapfelszereltsége:

- 50 liter/perc teljesítményű, 230 V-os vagy 30 liter/perc teljesítményű, 12 V-os kimérő szivattyú

- digitális átfolyásmérő 

- 4 méter tömlő (AdBlue-hoz) 

- automata töltőpisztoly

- vészleállító kapcsoló (opcionális)

- zárható tároló szekrényben elhelyezve (opcionális)


    Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
   ADBLUE TARTÁLY ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK
 

SZÁLLÍTHATÓ
ADBLUE TARTÁLY Méretek
→ 65 liter
→ 90 liter 
→ 130 liter
→ 210 liter 
→ 250 liter
→ 440 liter
→ 450 liter
→ 600 liter
→ 980 liter

IPARI TELEPÍTET
ADBLUE TARTÁLY méretek
→ 1.000 liter
→ 1.500 liter
→ 2.500 liter
→ 3.000 liter (DUO)
→ 5.000 liter
→ 10.000 liter (DUO)
 

KOMBI- GÁZOLAJ ÉS
ADBLUE TARTÁLY méretek
→440 +50 liter
→450 +50 liter
→600 +50 liter
→950 +50 liter


sdblue szallithato tartalyok 


SZÁLLÍTHATÓ ADBLUE TARTÁLY

műanyag tartályok 60 liter - 980 liter között


Az AdBlue falhasználás egy jelentős részét kiszállítják a járművekhez, mint ahogy a gázolajat is. A szállító eszközök két típusát különböztetjük meg. Az alap típus amibe kizárólag AdBlue szállítása, a második típus a kombi tartály, amely lehetővé teszi a gázolaj és az Adblue együttes, de mégis elkülönített szállítását. Az Adblue szállítás esetén ugyanúgy fontos betartani a szállításra és a munkavédelemre vonatkozó előírásokat mint a gázolaj, vagy a benzin esetében.adblue tartaly 5000 


TELEPÍTETT IPARI ADBLUE TARTÁLY

műanyag tartályok 1.000 liter - 10.000 liter között


Az Adblue nagyobb mennyiségű tárolásához legoptimálisabb eszköz az ipari Adblue tartály. Több méretben is forgalmazzuk 1.500 l, 2000 l, 2500 l, 3000 l és 5.000 liter kapacitású tartályok tökéletes megoldást biztosítanak az Adblue szakszerű és biztonságos tároláshoz, kezeléséhez. A tartályok rendelkeznek kiadagoló rendszerrel, szintmérővel és opcionálisan rendelhető fűtött kivitelű kimérőszerkezettel is. A tartályokat nem kell telephelyen engedélyezni, de be kell tartani az anyag tárolásához szükséhes feltételeket és előírásokat.


icon can og
Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálni az AdBlue tartály vásárlása előtt?

Minden üzemanyagkút, Adblue tartály vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni az AdBlue ellátó rendszert. Az AdBlue tartály kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus vagy automatizált), szintmérést és természetesen az ipari üzemanyagkút telepítési helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb AdBlue tartálya és kiszolgáló rendszere legyen.


icon can ogMiért fontos a tartály minősége és a tartály falának vastagsága?

Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A gázolaj tartályok atmoszférikus tartályok, így a levegő, de akár a környezeti pára is a bejut a tartály belső terébe és ott lecsapódhat. A másik probléma, hogy a beszállított gázolaj hőmérséklete sokszor 20-30 C° fokkal is eltérhet a tartályban tárolt üzemanyag hőfokától. Amikor a tartályt feltöltik üzemanyagaggal, akkor pára lecsapódás keletkezik. Ezen hatások miatt víz keletkezik, ami nehezebb, mint a gázolaj és a tartály aljára kerül. Ha nem tisztítják a tartályokat ez a víz lyukkorróziót okoz az üzemanyagtartály alján. Több év alatt összegyűlt víz jelentős mértékben károsítja a tartályt, ezért fontos a tartályok megfelelő falvastagsága. Az olcsóbb 3 mm-es falvastagságú tartályok életkora, ezért jóval alacsonyabb. Ezt kivédeni a folyamatos víztelenítéssel, tartály belső tisztítással lehet, de javasoljuk az 5-6 mm vastag tartályfallal rendelkező üzemanyagkutak vásárlását.icon garantalt ogMiért fontos az AdBlue tartályba épített mérőeszközök pontossága? 

Az üzemanyagkút szinte végtelen lehetőség szerint konfigurálható, de ennek a célja, hogy megkönnyítsék az üzemanyag kezelést, elszámolást. Az üzemanyagkutakon két helyen történik mérés. Az egyik a tartályok szintmérése és a kimérés, kitankolás. A tartályok pontos szintmérésére nem csak azért van szükség, mert a szintet szeretnénk tudni, hanem azért, mert a beszállított mennyiséget is fontos ellenőrizni. A kiméréskor a tankolt mennyiség mérése a járművekben történő üzemanyag elszámolást teszi lehetővé. 
+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS