TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

uzemanyag megtakaritás üzemanyag védelem ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

üzemanyag védelem járművekben

Az online tanksapka védelmi rendszerek a gépjármű üzemanyagtank védelmére szolgálnak, hogy minden nem kívánatos tanksapka levételről értesítse a flotta üzemeltetőjét. A probléma jelzése a jármű GPS rendszerén keresztül történik vagy egy külső GSM modem segítségével. Célunk, hogy minden szabálytalan tanksapka levételről SMS értesítést kapjon a kontroll személy. A tanksapka fedélbe és a fém házába épített elektronika ellenáll minden külső környezeti hatásnak, gázolajnak. A rendszer működése mágnessel vagy más manipulatív eszközzel nem befolyásolható. A tanksapka egyedi biztonsági zárral van szerelve, ami minimalizálja a tanksapka feltörését. A tanksapka alap esetben nem tartalmazza a tank betöltő nyílásába épített fém biztonsági szűrőbetétet és a beszerelő készletet.

 

    ÁR   44.900 Ft -tól (nettó)
  ONLINE TANKSAPKA ÁRAJÁNLAT  SEGÍTÜNK

  ONLINE TANKSAPKA  ÁRAK 

  

 

TANKSAPKA TECHNIKAI ADATOK
→ Feszültség: 12-36 V DC
→ Adatkábel hossza: 3 m (opc. max 10 m)
→ Azonosítás: RFID
→ Tanksapka méretek: 60 mm - 80 mm 
→ Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
→ Garancia: 12+36 hónap

 

TANKSAPKA CSOMAG TARTALMA
→ Zárható tanksapka fedél
→ Tanksapka ház
→ Elektronika egység
→ 3 m hosszú kábel
→ Beszerelési leírás
→ Használati utasítás, garancia jegy
 

 

TANKSAPKA OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK
→ Mechanikus védőbetét
→ Fülke riasztó modul
→ Beszerelő készlet
→ Porvédő sapka
 
 
 

10 mm tartályfal

3 x vastagabb tartályfallal készül


6 mm-es belső és 3 mm-es külső tartályfal a dupla falú tartályoknál sokkal tartósabb és biztonságosabb, mint a konténerkutak vagy a kármentőben elhelyezett tartályok 3 mm-es falvastagságánál.

Dupla falú tartályok


Járművekben is megvédjük az üzemanyagot

Online tanksapka, amely riaszt, ha nem az üzemanyagkúton veszik le!


Olyan munkagépekben, járművekben, ahol nem lehet ellenőrizni az üzemanyag felhasználást gyakran magas a gázolaj eltulajdonítása, másodlagos felhasználása. Megvédi az üzemanyagot, ha nem őrzött telephelyen tárolják a munkagépeket és az idegenkezűség, lopás is előfordul.


Járművekben is megvédjük az üzemanyagot

Online tanksapka, amely riaszt, ha nem az üzemanyagkúton veszik le!


Olyan munkagépekben, járművekben, ahol nem lehet ellenőrizni az üzemanyag felhasználást gyakran magas a gázolaj eltulajdonítása, másodlagos felhasználása. Megvédi az üzemanyagot, ha nem őrzött telephelyen tárolják a munkagépeket és az idegenkezűség, lopás is előfordul.


Ára : 82 liter üzemanyag típustól függően

Megtakarítható üzemanyag : tapasztalatok alapján 8-17%

Megtérülés: 1-3 hónap gázolaj felhasználás függvényében

További információk                Mennyibe kerül?

online tanksapka kontroll

Intelligens tanksapka levétel kontroll

ONLINE TANKSAPKA

Intelligens tanksapka levétel kontroll

Tank mechanikus védőbetét

TANKSAPKA VÉDŐBETÉT

Tank mechanikus védőbetét

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem

VÉDŐBETÉT

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem

Fülke riasztó modul

FÜLKERIASZTÓ

Fülke riasztó modul

Résolaj védelem

RÉSOLAJVÉDŐ

Résolaj bilincs, ami megvédi az üzemanyagot a csatlakozásoknál.

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme

SZINTMÉRŐ VÉDŐ

Üzemanyagtank szintmérő és a betöltőcsonk mechanikus védelme

Tanksapka fedél mechanikus védelemmel

OFFLINE TANKSAPKA

Tanksapka fedél mechanikus védelemmel

Ajtó nyitás vagy elmozdulás érzékelő

NYITÁS ÉRZÉKELŐ

Ajtó nyitás vagy elmozdulás érzékelő

Ajtó nyitás vagy elmozdulás érzékelő

ELKETRONIKUS PLOMBA

Elektronikus plomba GPS összeköttetéssel

Forgási irány és elmozdulás érzékelő

ELMOZDULÁS ÉRZÉKELŐ

Forgási irány és elmozdulás érzékelő

Üzemanyagtank szintmérő

SZINTMÉRŐ

Üzemanyagtank szintmérő

Üzemanyagtank feltörés elleni riasztó - mozgás érzékelő

MOZGÁS ÉRZÉKELŐ

Üzemanyagtank feltörés elleni riasztó - mozgás érzékelő

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS