TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

ibc tartalyok cemo 2ibc tartaly muanyag es fem
IBC tartaly műanyag
IBC tartály - üzemanyag szállítás

Komplett IBC tartályok ADR felmentéssel

 • SZÁLLÍTHATÓ FOLYADÉKOK:  gázolaj, benzin, AdBlue, víz és egyéb folyadékok, vegyi anyagok előírásoknak megfelelő szállításához
 • IBC TARTÁLY MÉRETEK:  műanyag tartályok: 60 litertől - 980 literig /  fém tartályok: 275 litertől - 918 literig 
 • TARTÁLY ALAPFELSZERELTSÉGE:  fém vagy műanyag IBC tartály, elektromos kimérő szerkezet, 4 méter tömlő, töltőpisztoly, akkumulátor csatlakozó kábel és saruk.
 • IBC TARTÁLY SZÁLLÍTÁSA:  65 - 440 literig ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján / 440 liter felett ADR törvény  1.1.3.6 szerint 
 • OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK:  kábel nélküli saját akkumulátoros működés, digitális átfolyásmérő, automata töltőpisztoly, 6 méter hosszú tömlő 
 • ÁTVÉTEL:   Budapest IV. kerületi raktárunkban vagy házhozszállítjuk
 • GYÁRTÁS:  Németország, Olaszország -típustól függően
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: azonnal raktárkészletről vagy kiszállítva 2-4 munkanapon belül
 • ÜZEMBEHELYEZÉS: minden eszközt kulcsrakészen szállítunk ki
 • GARANCIA: 12 hónap
 • DOKUMENTUMOK: minden IBC tartályhoz biztosítjuk az ADR felmentést tartalmazó dokumentumot
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK: kábel nélküli akkumulátoros működésű rendszer

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

ADR felmentéssel

tankoloautomata

bármikor megrendelheti

Gazolaj kontroll mechanic

Biztonságos 
Professzionális IBC tartályok 

Korszerű, biztonságos üzemanyag szállítás, kiszolgálás 
60 - 980 liter közötti ADR felmentéssel szállítható üzemanyagtartályokkal


Korszerű és biztonságos üzemanyag szállítás jogszabályokban is elfogadott eszköze az IBC üzemanyag tartály. Alapesetben 60 liter veszélyes anyagot szállíthatunk a járművünkben 20 literes egységekben. Amennyiben több veszélyes anyagot (gázolaj, benzin, repülő benzin, vegyi anyagok) szeretnénk szállatani ADR köteles lenne. Ez alól ad felmentést 1000 literig az IBC besorolás. Forgalmazott szállítható üzemanyag és veszélyes anyag tartályok rendelkeznek ADR felmentéssel. Ennek értelmében az előírásokat betartva ADR jogosítvány vagy ADR engedéllyel rendelkező jármű nélkül is bárki szállíthat a tartályainkban veszélyes anyagot. A kiszolgáló rendszer és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt IBC tartályt alkotnak és egyszerűvé teszik a biztonságos külső telephelyi üzemanyag szállítást és kiszolgálást. A műanyag tartályok falvastagsága 6mm - 6,5 mm, a sarkokon 13 mm-es vastagságú erősítést kapnak még mérettől függően. Az IBC tartályok, szállítható üzemanyagtartályok többségének része az elektromos szivattyú, 4 méter tömlő, töltőpisztoly, akkumulátor kábel és csipesz. Az átfolyásmérő, szintmérő, saját akkumulátor opcionálisan rendelhető minden tartályhoz. Fém tartályok esetén zárható fémszekrényben elhelyezve a teljes kimérő rendszer. 

 

Fém vagy műanyag tartályt válasszon? 

Jelentős eltérés a biztonságban és használati időben van. A fém tartályok egy masszív védőkeretben helyezkednek el, ami borulás vagy probléma esetén megvédi a tartályt, tartályban tárolt üzemanyagot. A műanyag tartályok előnye, hogy üres állapotban könnyen mozgathatóak. A fém tartályok használati időszaka is sokkal magasabb, mint a műanyag IBC tartályoknak, ugyanis a műanyag tartályokban max. 5 évig szállítható közúton üzemanyag.


Műanyag IBC tartályok előnyei:

A műanyag IBC tartályok típustól függően alkalmasak gázolaj, benzin és AdBlue szállítására. Többnyire kompakt kivitelben készülnek, jól specifikálhatóak.
- könnyű mozgatás üres állapotban

- jól rögzíthető

- egyszerűen tisztítható

- AdBlue-hoz is használható 


Fém IBC tartályok előnyei: 
A fém IBC tartályok típustól függően alkalmasak gázolaj, benzin, repülő benzin szállítására, de AdBlue szállítására már nem alkalmasak.  A tartályok felszereltsége sokkal magasabb, mint az azonos kategóriába tartozók.

- magasabb felszereltség

- biztonságosabb szállítás (acél védőkeretben van a tartály)

- időtálló, hosszabb ideig használható


Miért különlegesek az AdBlue tartályok?
AdBlue vízből áll és nem gyúlékony folyadék, de óvatosan kell kezelni, mert szem- és bőrirritációt okozhat. Kerülje a párája belélegzését valamint a szemmel és bőrrel történő érintkezést. Az Adblue folyadékot a jól lezárt eredeti csomagolásában kell tárolni, -11 °C és 30 °C közötti hőmérsékleten, érdemes fűteni a tartályt, mert az AdBlue folyadék -11 °C hőmérsékleten megfagy.
Az AdBlue nem szabad, hogy fémmmel érintkezzen, ezért a tároló tartály, és a kimérő szerkezet kizárólag műanyag alapú lehet. Ezek speciális műanyagok, ezért is drágábbak az AdBlue szivattyúk, átfolyásmérők és kiegészítők. Az AdBlue tartályok is komplett rendszerek, átvátel után azonnal használhatók.


 

Mi az a kimérő szerkezet?
Egy komplett rendszer, amely lehetővé teszi a tartályokból történő üzemanyagok kiadagolását. Alap esetben egy szivattyúból, tömlőből és tankoló pisztolyból áll. Opcionálisan bővíthető digitális vagy mechanikus átfolyásmérővel. Az elektromos szivattyúk álatlában 12/ 24 V-osak, az saját akkumulátoros szivattyúk 18 V feszültséggel működnek. A rendszer kérhető 230 V -os kimérő szivattyúval is. Benzin kimérésénél fontos, hogy a teljes rendszer megfeleljen a robbanásbiztos előírásoknak (ATEX).

Milyen fontosabb elemeket tartalmaz a kimérő szerkezet?

- fém vagy műanyag IBC tartály
- targonca villa mélyedések, vagy emeléshez szükséges kialakítás

- rögzítő heveder mélyedések a biztonságos rögzítéshez
- 30 vagy 40 liter/perc teljesítményű kimérő szivattyú

- ki/be kapcsoló

- 4 méter tömlő (gázolajhoz) 

- töltőpisztoly

- zárható védőtető (néhány termék esetén opcionális)


Miért fontos a zárható védőtető?
A legfontosabb, hogy az üzemanyag érték. Az IBC tartályokon a kimérő szerkezet szabadon áll, bárki számára hozzáférhető. Minden tartályhoz rendelhető védőtető, mely biztonsági zárral van ellátva, így a tartályban tárolt üzemanyag mások számára nem hozzáférhető.    TELEFON: +36 30 527 76 02
   IBC TARTÁLY ÁRAJÁNLAT  IBC TARTÁLYOK 

 

IBC TARTÁLY 
technikai adatok
→ Feszültség: 12 V / 18 V / 24 V / 230 V
→ Tartály falvastagság: 6- 6,5 mm 
→ Tartály méretek: 60 l - 980 l között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Gyártás: DE vagy IT
→ Tartály garancia: 12 hónap

ÜZEMANYAGKÚT ALAP- FELSZERELTSÉG
→ Szimpla falú üzemanyagtartály 
→ Speciális kialakítás mozgatáshoz, rögzítéshez 
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 12 V / 30l / min
→ Automata töltőpisztoly
→ 4 méter akkumulátor kábel
→ 2 db akkumulátor csipesz

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Védőtető (zárható)
→ Digitális literszámláló K24
→ Szintmérő
→ Tankoló automata (600 liter felett)
→ Akkumulátor (beépített)
→ Tömlő visszacsévélő

 

IBC TARTÁLYOKRÓL


IBC tartály használata, üzemanyag szállítás IBC tartályban


 • ÜZEMANYAG SZÁLLÍTÁS IBC TARTÁLYBAN
 • A MŰANYAG IBC TARTÁLYOK MAXIMUM 5 ÉVIG HASZNÁLHATÓK
 • IBC TARTÁLY FELÜLVIZSGÁLATI IDŐPONTOK
 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES ADR ENGEDÉLY?
 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK A HASZNÁLAT SORÁN
 • ÜZEMANYAG SZÁLLÍTÁS IBC TARTÁLYBAN

  Az IBC tartályok a jogszabályok a bennük szállítható anyagok szerint több különböző osztályba sorolhatók. Az IBC-nek a külső környezet okozta hatásokkal, károsodásokkal szemben ellenállóknak vagy megfelelő módon védettnek kell lenniük. Az IBC tartályok esetén három fajtából a 31A, 31B, 31N alkalmas folyékony anyagok szállítására.

 • A MŰANYAG IBC TARTÁLYOK MAXIMUM 5 ÉVIG HASZNÁLHATÓK

  A műanyag hordók és kannák, merev falú műanyag IBC-k és műanyag belső tartállyal rendelkező összetett IBC-k veszélyes áruk szállítására csak a jelzett gyártási időponttól számított öt évig használhatók. Tehát öt évnél idősebb műanyag IBC tartály használata tilos.

 • IBC TARTÁLY FELÜLVIZSGÁLATI IDŐPONTOK

  Minden fém illetve merev falú műanyag IBC tartályt az illetékes hatóság által elfogadott módon időszakosan is meg kell vizsgálni. Minden IBC tartálynak minden szempontból meg kell felelnie a gyártási típusának. Minden olyan fém vagy merev falú műanyag és összetett IBC tartályt, amelyet folyadékokhoz használnak a) a szállításhoz történő első használat előtt be kell vizsgálni; b) legfeljebb két és féléves időközönként a jogszabályokban meghatározott pontokban leírt próbával legalább azonos hatékonyságú, megfelelő tömörségi próbának kell alávetni és a pontokban meghatározott vizsgálati szintnek kell megfelelnie. A vizsgálathoz az IBC tartályokon rajta kell lenni az elsődleges, alsó zárószerkezetnek. Az összetett IBC tartályokon belső tartály a külső burkolat nélkül is vizsgálható, ha ez a vizsgálati eredményeket nem befolyásolja. Bizonyos vizsgálatokról készült jegyzőkönyvet az IBC tulajdonosának legalább a következő felülvizsgálat időpontjáig meg kell őriznie.

 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES ADR ENGEDÉLY?

  Amennyiben az IBC tartály rendelkezik ADR alóli felmentéssel és ezek a dokumentumok az ellenőrzéskor rendelkezésre állnak, továbbá a szállított veszélyes anyag nem haladja meg a 990 liter bruttó térfogatot, abban az esetben a szállító járműnek és a szállítást végzőnek nem szükséges ADR engedély.

 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK A HASZNÁLAT SORÁN

  Kitöltött fuvarokmány, írásbeli utasítás, jármű vagy szállító eszköz jóváhagyási igazolás, ADR oktatási bizonyítvány, legutóbbi tisztítási, üzembehelyezési bizonylat, veszélyes anyag, üzemanyag szállító levél tartály engedélyek, határozatok, kombinált szállításnál előírt fuvarokmány vagy nyilatkozat.

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas kis IBC tartály

60 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas kis IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

100 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

95 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Benzin szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

60-100 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

ADBLUE szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas kis IBC tartály

120 LITERES BENZIN TARTÁLY

Benzin szállítására alkalmas mini IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

125 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

150 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

190 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Benzin szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

210 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

330 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Benzin szállítására alkalmas Pick-Up IBC tartály

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

220 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas műanyag IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

200 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

AdBlue szállítására alkalmas IBC tartály

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

265 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas fém védőkeretes IBC tartály

benzin szallitas mobil uzemanyagtartaly

330 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Benzin és repülőbenzin szállítására alkalmas fém INOX IBC tartály. Benzin, RB 100, AVGAS szállítására alkalmas rendszer és benzin (ATEX) minősítéssel rendelkező szállítható üzemanyag tartály.

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

330 LITER BENZIN

Benzin szállítására alkalmas, kompakt és könnyű műanyag tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben.

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

375 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas fém IBC tartály, acél borulásvédelmi védőkerettel, ADR felmentéssel. A tartály védőkerete megvédi a tartályban tárolt gázolajat balestek vagy borulás esetén. A szállítható tartály veszélyes munkaterületekre ajánljuk pl: útépítés, bánya, építkezések.

IBC tartály, nagyobb mennyígégű gázolaj szállításához

400 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas szögletes fém IBC tartály, kimérőszerkezettel.

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

220 LITERES ADBLUE TARTÁLY

Adblue szállítására alkalmas mobil tartály adblue kimérővel

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

440 LITERES ADBLUE TARTÁLY

Mezőgazdasági gépek, munkagépek adblue ellátására alkalmas műanyag tartály kimérőszerkezettel

IBC tartály, nagyobb mennyígégű benzin, gázolaj, Adblue szállításához

440 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály

IBC tartály, nagyobb mennyígégű benzin, gázolaj, Adblue szállításához

440 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály

IBC tartály, nagyobb mennyígégű benzin, gázolaj, Adblue szállításához

440 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

AdBlue szállítására alkalmas műanyag IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

600 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

615 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas fém IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

915 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Kizárólag gázolaj, Adblue szállítására alkalmas fém IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

980 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Kizárólag gázolaj szállítására alkalmas fémtartály

IBC tartály, nagyobb mennyígégű gázolaj szállításához

600 LITERES GÁZOLAJ TARTÁLY

Kizárólag AdBlue szállítására alkalmas műanyag IBC tartály, kimérőszerkezettel.

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

980 LITER GÁZOLAJ

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály kiszolgáló rendszerrel egy egységben.

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

950 LITER GÁZOLAJ

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály kiszolgáló rendszerrel egy egységben.

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

600 LITER GÁZOLAJ

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály kiszolgáló rendszerrel egy egységben.

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

425 LITER GÁZOLAJ

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály kiszolgáló rendszerrel egy egységben.

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

250 LITER GÁZOLAJ

Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály kiszolgáló rendszerrel egy egységben.
ÜZEMELTETÉSBEN IS ELSŐ

Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett
a legkorszerűbb üzemanyag-technológiai rendszerek segítségével
úgy érezze, hogy annyi teendője van a saját üzemanyagkúttal, mintha közforgalmú kúton tankolna. 

 

sample38

VEZÉRLŐ EGYSÉG

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

sample38

PONTOS SZINTMÉRÉS

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

PONTOS KISZOLGÁLÁS

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

sample38

ÜZEMANYAG VÉDELEM

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

SZŰRŐ-SZELEP-CSAP

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút


Járművekben is megvédjük az üzemanyagot

Online tanksapka, amely riaszt, ha nem az üzemanyagkúton veszik le!


Olyan munkagépekben, járművekben, ahol nem lehet ellenőrizni az üzemanyag felhasználást gyakran magas a gázolaj eltulajdonítása, másodlagos felhasználása. Megvédi az üzemanyagot, ha nem őrzött telephelyen tárolják a munkagépeket és az idegenkezűség, lopás is előfordul.


Ára : 82 liter üzemanyag típustól függően

Megtakarítható üzemanyag : tapasztalatok alapján 8-17%

Megtérülés: 1-3 hónap gázolaj felhasználás függvényében

További információk                Mennyibe kerül?

online tanksapka kontroll

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS