TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS 

 

 

ibc tartaly muanyag es fem
IBC tartaly műanyag

IBC TARTÁLY,
SZÁLLÍTHATÓ ÜZEMANYAG TARTÁLYOK
 

ADR felmentéssel rendelkező tartályok
60 liter - 980 liter között


Az üzemanyag szállítás egyik legbiztonságosabb rendszere az ADR felmentéssel rendelkező IBC tartály. A fém tartályokon a védőkeret védelmet nyújt az IBC tartálynak, kiszolgáló rendszernek. Az IBC tartályokban 600 litertől hullámtörőt helyeznek el, továbbá speciális légzőszelep segít, hogy a szállítás során ne folyjon ki az üzemanyag. A fém és műanyag IBC tartályokhoz opcionálisan rendelhető kimérő szerkezet, tankoló automata és betöltő nyílás nyitás érzékelő is. Az IBC tartály ADR előírásokkal rendelkezik, vagy a közúti szállításhoz megfelelő ADR felmentéssel, dokumentumokkal alátámasztva. Az IBC tartály vásárlása a telephelyünkön vagy kiszállítással kerül átadásara, helyszíni engedélyeztetést nem igényel.

Fém vagy műanyag tartályt válasszon? 

Jelentős eltérés a biztonságban van. A fém tartályok egy masszív védőkeretben helyezkednek el, ami borulás vagy probléma esetén megvédi a tartályt, tartályban tárolt üzemanyagot. A műanyag tartályok előnye, hogy üres állapotban könnyen mozgathatóak. A fém tartályok használati időszaka is sokkal magasabb, mint a műanyag IBC tartályoké, ugyanis a műanyag tartályok max. 5 évig használhatóak.

Műanyag IBC tartályok:

A műanyag IBC tartályok típustól függően alkalmasak gázolaj, benzin és adblue szállítására. Többnyire kompakt kivitelben készülnek, jól specifikálhatóak.

 

Fém IBC tartály:
A fém IBC tartályok típustól függően alkalmasak gázolaj, benzin, repulő benzin szállítására, de Adblue szállítására már nem alkalmasak.  A tartályok felszereltsége sokkal magasabb, mint az azonos kategóriába tartozók esetében.

Mit jelent az ADR felmetés?Tartályok alapfelszereltsége:

műanyag vagy fém tartály
12/24 V-os szivattyú (benzines tartálynál opcionális)

4 m akkumulátor kábel (benzines tartálynál opcionális)
akkumulátor csiptető saruk

4 m tömlő

automata töltőpisztoly (adblue, benzines tartálynál manuális töltőpisztoly)

zárható kimérő szekrény (csak fém IBC tartályoknál)

Opcionális lehetőségek IBC tartályokhoz:

230 V-os szivattyú
8 m akkumulátor kábel

zárható védőtető (csak műanyag IBC tartályoknál)

mechanikus szintmérő

digitális szintmérő
digitális átfolyásmérő

patronos víz és szemcseszűrő

tankoló automata

 


    ÁR   180.000 Ft - tól  (nettó)
  IBC TARTÁLY ÁRAKTARTÁLY TÍPUSOK

 

TECHNIKAI ADATOK
Feszültség: 12 V / 24 V / 230 V
Tartály anyag: acél vagy polietilén
Tartály térfogatok: 60 liter és 980 liter között
Tartály típusok: gázolaj / benzin / Ad-Blue 
Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
Tartály garancia: 12+36 hónap

CSOMAG TARTALMA
→ Tartály
→ Kimérő szerkezet
→ Lélegző szelep
→ Tájékoztató szintmérő (opcionális)
→ ADR engedély, vagy ADR felmentés
→ Használati utasítás, garancia jegy
 

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

Digitális kimérő szerkezet
Digitális szintmérő
Tankoló automata
Betöltő nyilás nyitás érzékelő
Hosszabb tömlő 

Nagyobb teljesítményű (duplex) szivattyú

 

 

 


IBC TARTÁLYOKRÓL

IBC tartály használata, üzemanyag szállítás IBC tartályban

 

 
 • ÜZEMANYAG SZÁLLÍTÁS IBC TARTÁLYBAN
 • A MŰANYAG IBC TARTÁLYOK MAXIMUM 5 ÉVIG HASZNÁLHATÓK
 • IBC TARTÁLY FELÜLVIZSGÁLATI IDŐPONTOK
 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES ADR ENGEDÉLY?
 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK A HASZNÁLAT SORÁN
 • ÜZEMANYAG SZÁLLÍTÁS IBC TARTÁLYBAN

  Az IBC tartályok a jogszabályok a bennük szállítható anyagok szerint több különböző osztályba sorolhatók. Az IBC-nek a külső környezet okozta hatásokkal, károsodásokkal szemben ellenállóknak vagy megfelelő módon védettnek kell lenniük. Az IBC tartályok esetén három fajtából a 31A, 31B, 31N alkalmas folyékony anyagok szállítására.

 • A MŰANYAG IBC TARTÁLYOK MAXIMUM 5 ÉVIG HASZNÁLHATÓK

  A műanyag hordók és kannák, merev falú műanyag IBC-k és műanyag belső tartállyal rendelkező összetett IBC-k veszélyes áruk szállítására csak a jelzett gyártási időponttól számított öt évig használhatók. Tehát öt évnél idősebb műanyag IBC tartály használata tilos.

 • IBC TARTÁLY FELÜLVIZSGÁLATI IDŐPONTOK

  Minden fém illetve merev falú műanyag IBC tartályt az illetékes hatóság által elfogadott módon időszakosan is meg kell vizsgálni. Minden IBC tartálynak minden szempontból meg kell felelnie a gyártási típusának. Minden olyan fém vagy merev falú műanyag és összetett IBC tartályt, amelyet folyadékokhoz használnak a) a szállításhoz történő első használat előtt be kell vizsgálni; b) legfeljebb két és féléves időközönként a jogszabályokban meghatározott pontokban leírt próbával legalább azonos hatékonyságú, megfelelő tömörségi próbának kell alávetni és a pontokban meghatározott vizsgálati szintnek kell megfelelnie. A vizsgálathoz az IBC tartályokon rajta kell lenni az elsődleges, alsó zárószerkezetnek. Az összetett IBC tartályokon belső tartály a külső burkolat nélkül is vizsgálható, ha ez a vizsgálati eredményeket nem befolyásolja. Bizonyos vizsgálatokról készült jegyzőkönyvet az IBC tulajdonosának legalább a következő felülvizsgálat időpontjáig meg kell őriznie.

 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES ADR ENGEDÉLY?

  Amennyiben az IBC tartály rendelkezik ADR alóli felmentéssel és ezek a dokumentumok az ellenőrzéskor rendelkezésre állnak, továbbá a szállított veszélyes anyag nem haladja meg a 990 liter bruttó térfogatot, abban az esetben a szállító járműnek és a szállítást végzőnek nem szükséges ADR engedély.

 • IBC TARTÁLYHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK A HASZNÁLAT SORÁN

  Kitöltött fuvarokmány, írásbeli utasítás, jármű vagy szállító eszköz jóváhagyási igazolás, ADR oktatási bizonyítvány, legutóbbi tisztítási, üzembehelyezési bizonylat, veszélyes anyag, üzemanyag szállító levél tartály engedélyek, határozatok, kombinált szállításnál előírt fuvarokmány vagy nyilatkozat.

 

 

 

 

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas kis IBC tartály

55 LITER

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas kis IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

110 LITER

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

220 LITER

149.200 Ft  + ÁFA-tól
Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas műanyag IBC tartály

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

265 LITER

415.800 Ft  + ÁFA-tól
Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas fém védőkeretes IBC tartály

benzin szallitas mobil uzemanyagtartaly

330 LITER

Benzin és repülőbenzin szállítására alkalmas fém INOX IBC tartály

Gázolaj szállítására alkalmas IBC tartály

375 LITER

457.380 Ft  + ÁFA-tól
Gázolaj szállítására alkalmas fém IBC tartály, acél borulásvédelmi védőkerettel, ADR felmentéssel

IBC tartály, nagyobb mennyígégű gázolaj szállításához

400 LITER

663.300 Ft  + ÁFA-tól
Gázolaj szállítására alkalmas szögletes fém IBC tartály, kimérőszerkezettel.

IBC tartály, nagyobb mennyígégű benzin, gázolaj, Adblue szállításához

440 LITER

209.000 Ft  + ÁFA-tól
Gázolaj szállítására alkalmas műanyag IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

615 LITER

540.540 Ft  + ÁFA-tól
Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas fém IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

915 LITER

582.120 Ft  + ÁFA-tól
Kizárólag gázolaj, Adblue szállítására alkalmas fém IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

980 LITER

576.032 Ft  + ÁFA-tól
Kizárólag gázolaj, Adblue szállítására alkalmas fém IBC tartály

IBC tartály, nagyobb mennyígégű gázolaj szállításához

960 LITER

1.037.520 Ft  + ÁFA-tól
Kizárólag gázolaj szállítására alkalmas szögletes fém IBC tartály, kimérőszerkezettel, védőkeretben.

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas kis IBC tartály

55-110 LITER

Adblue szállítására alkalmas mini IBC tartály

Benzin, gázolaj, Adblue szállítására alkalmas IBC tartály

220 LITER

160.875 Ft  + ÁFA-tól
Adblue szállítására alkalmas mobil tartály adblue kimérővel

Mezőgazdasági gépek, munkagépek üzemanyag ellátására alkalmas IBC tartály

440 LITER

246.675 Ft  + ÁFA-tól
Mezőgazdasági gépek, munkagépek adblue ellátására alkalmas műanyag tartály kimérőszerkezettel

 

 


ÜZEMELTETÉSBEN IS ELSŐ

Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett
a legkorszerűbb üzemanyag-technológiai rendszerek segítségével
úgy érezze, hogy annyi teendője van a saját üzemanyagkúttal, mintha közforgalmú kúton tankolna. 

 

sample38

VEZÉRLŐ EGYSÉG

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

sample38

PONTOS SZINTMÉRÉS

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

PONTOS KISZOLGÁLÁS

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

sample38

ÜZEMANYAG VÉDELEM

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

SZŰRŐ-SZELEP-CSAP

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

 


10 mm tartályfal

3 x vastagabb tartályfallal készül


6 mm-es belső és 3 mm-es külső tartályfal a dupla falú tartályoknál sokkal tartósabb és biztonságosabb, mint a konténerkutak vagy a kármentőben elhelyezett tartályok 3 mm-es falvastagságánál.

Dupla falú tartályok


Járművekben is megvédjük az üzemanyagot

Online tanksapka, amely riaszt, ha nem az üzemanyagkúton veszik le!


Olyan munkagépekben, járművekben, ahol nem lehet ellenőrizni az üzemanyag felhasználást gyakran magas a gázolaj eltulajdonítása, másodlagos felhasználása. Megvédi az üzemanyagot, ha nem őrzött telephelyen tárolják a munkagépeket és az idegenkezűség, lopás is előfordul.


Ára : 82 liter üzemanyag típustól függően

Megtakarítható üzemanyag : tapasztalatok alapján 8-17%

Megtérülés: 1-3 hónap gázolaj felhasználás függvényében

További információk                Mennyibe kerül?

online tanksapka kontroll

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS