TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

muanyag dupla falu uzemanyagkutmuanyag dupla falu uzemanyagkut 1muanyag dupla falu uzemanyagkut 2muanyag dupla falu uzemanyagkut 7muanyag dupla falu uzemanyagkut 6muanyag dupla falu uzemanyagkut 5muanyag dupla falu uzemanyagkut 99muanyag dupla falu uzemanyagkut 6 13muanyag dupla falu uzemanyagkut 12
Műanyag dupla falú gázolajkút

Komplett dupla falú műanyag üzemanyagtartályok 

 • ALKALMAZHATÓ: gázolaj tárolására föld felett
 • TARTÁLY MÉRETEK:  1.500 liter / 2.500 liter / 5.000 liter / 7.500 liter / 9.000 liter
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  dupla falú föld fölötti műanyag gázolajkút, K33 mechanikus átfolyásmérő, szűrő vízleválasztóval, tömlődob 8 m tömlővel (DN 25), zárható csuklós fedél
 • ÁRAMELLÁTÁS:  230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER: 230V, 50 l / p átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), mechanikus mérőóra, 8 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
 • GYÁRTÓ ORSZÁG:  Németország, Lengyelország
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  raktárról vagy speciális rendszerek esetén 3-4  hét - szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  a műanyag dupla falú gázolajkút kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A telepítés, beüzemelés opcionális megrendelhető.
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZTETÉS:  opcionálisan megrendelhető minden műanyag dupla falú gázolajkúthoz
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő, alsó feltöltő csonk, járművédelem 
 • TARTÁLY TARTÓSSÁGA: Az öt gyűrűből álló megerősített szerkezet a versenytársakhoz képest sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik.

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos
Műanyag dupla falú gázolajkút

korszerű, biztonságos németországi gyártású ipari üzemanyagkút 
és kiszolgáló rendszer egy komplett egységben


A műanyag duplaf falú gázolajkút ideális megoládás kis-közepes üzemanyag felhasználású vállallatok telephelyen belüli tankolásának megoldására. A dupla falú tartály optikai szivárgás érzékelővel van szerelve. Zárható védőtető alatt komplett kimérő rendszer található. A teljes üzemanyagkút egy egységet képez, így leszállítva engedélyezés után azonnal használható. A gázolajtartályhoz opcionálisan rendelhető digitális szintmérő és tankoló automata és hozzá az üzemanyag felhasználást kiértékelő szoftver. Az üzemanyagtartály gázcsappantyúkkal ellátott fedéllel rendelkezik, amely megkönnyíti a nyitást és védi a kimérő szerkezetet az időjárástól és a széltől. A dízeltartály szállítása is egyszerű, speciális sínekkel rendelkezik és bilincsekkel rögzíthető. Helyhez kötött kültéri használatra alkalmas. Könnyű kezelhetőség és kiváló hozzáférés minden alkatrészhez, 1,4 m munkamagasságban. A kimérő szerkezet fedele könnyen nyitható. 


Gázolajtartály fontosabb paraméterei:

- csuklós fedél

- vizuális szivárgásjelző

- feltöltő csatlakozás TW csatlakozóval és határértékjelzővel

- szellőző csonk és szelep

- mechanikus szintjelző

- elektromos szivattyú 230 V, 70 l/p teljesítménnyel

- mechanikus literszámláló K33

- szűrő vízleválasztó

- automata töltőpisztoly pisztolytartóval

- kettős biztonság miatt beépített csepptálca

- töltőpisztoly tartója felfogja a gázolajcseppeket

- 8 méter tömlő (DN 25)

- vészleállító kapcsoló

- mélység: 240 cm

- magasság: 185 cm

- szélesség: 230 cm

- súly: 230 kg 

Gázolajkút opcionális lehetőségei:

- 50 l/p teljesítményű, 230V / 10A szivattyú

- digitális átfolyásmérő 

- tankoló automata 

- digitális szintmérő

 


    Szívesen segítünk: +36 30 527 76 02
    GÁZOLAJKÚT ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK

 
 
 

DUPLA FALÚ TARTÁLY
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V
→ Tartály falvastagság: 12 mm 
→ Tartály méretek: 240x230x185 cm
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: szürke
→ Tartály garancia: 12 hónap

GÁZOLAJTARTÁLY ALAPFELSZERELTSÉG
→ Dupla falú műanyag gázolajtartály 
→ Automata töltőpisztoly
→ 8 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 230V, 70 l/p
→ Zárható tető 
→ Tömlőfelcsévélő
→ Optikai szivárgásérzékelő

GÁZOLAJTARTÁLY AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Digitális literszámláló K24
→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ Gázolaj kontrolling szoftver
→ Kültéri kialakítás


icon can og
Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálni a dupla falú műanyag gázolajtartály vásárlása előtt?

Minden üzemanyagkút, gázolajtartály vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni az üzemanyagellátó rendszert. Ha dupla falú műanyag gázolajtartályt vásárolna, fontos figyelembe venni a következő kiegészítőket:
- Kapacitás: A gázolajtartály mérete és kapacitása a használati igényektől függ. Fontos, hogy a tartály ne legyen túl kicsi, hogy ne kelljen túl gyakran újratölteni, de ne is legyen túl nagy, hogy a fel nem használt üzemanyag ne romoljon meg.
- Anyagminőség: A műanyag tartályok anyaga különböző lehet, de fontos, hogy a kiválasztott anyag megfelelő legyen az üzemanyag típusának és a környezeti körülményeknek. A legtöbb műanyag tartály UV-álló bevonattal van ellátva, hogy megvédje az időjárás hatásaitól és a korróziótól.
- Biztonsági jellemzők: A dupla falú műanyag gázolajtartályok általában biztonsági berendezésekkel vannak ellátva, például vészleállító kapcsoló, ami abban az esetben működik, ha a tankolás közben valami probléma alakul ki. A tartálynak szivárgásvédelmi rendszere is lehet, ami megakadályozza a veszélyes anyagok kifolyását.
- Szerelhetőség, karbantartási igény: Fontos, hogy a gázolajtartály jól szerelhető legyen és könnyen telepíthető legyen. A tartályt a lehető legkönnyebb megközelíthetőséggel kell elhelyezni, hogy az esetleges karbantartási és tisztítási munkálatok során egyszerűen elérhető legyen.
- Feltöltési feltételek: A műanyag gázolajtartályok feltöltési feltételeit is figyelembe kell venni, különösen az üzemanyag beszállítói a környezetet alapján. A tartály feltöltése lehet egy felül elhelyezett gyorstöltő csonkon keresztül, vagy le is lehet hozni a kimérő szekrénybe. Ez opcionálisan választható, mint ahogy a csatlakozó típusa is. 

icon can og
Miért fontos szempont a műanyag tartály anyag minősége és a tartály falának vastagsága?

A műanyag tartály minősége és a falvastagsága nagyon fontos szempontok a gázolajtartály kiválasztásakor, mert a tartály szilárdságát, stabilitását, időtállóságát és a benne tárolt anyagok biztonságát is befolyásolják.
A tartály minősége és falvastagsága hatással van az üzemanyag tárolására, az UV-sugárzás és a környezeti hatások okozta korrózióra, valamint az esetleges sérülések és szivárgások kockázatára. Minél vastagabb a tartály falának anyaga, annál nagyobb a tartály stabilitása és ellenálló képessége a külső hatásokkal szemben. Ezenkívül a vastagabb falú tartályok általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, mivel jobban ellenállnak az időjárás és a környezeti hatások okozta károsodásoknak.
A műanyag tartály minősége is nagyon fontos, mivel az anyag minősége hatással van a tartályban tárolt anyagokra is. Az alacsony minőségű műanyag tartályokban tárolt gázolaj könnyen oxidálódhat, ami csökkenti az üzemanyag minőségét és hatékonyságát. Az alacsony minőségű műanyagok általában gyengébbek, mint a magas minőségű műanyagok, és hajlamosabbak a szivárgásra és a repedésre.
Összefoglalva, a műanyag tartály minősége és falvastagsága fontos szempontok a gázolajtartály kiválasztásakor, mert ezek határozzák meg a tartály stabilitását, időtállóságát és a benne tárolt anyagok biztonságát. Azonban nem szabad kizárólag ezekre a tényezőkre koncentrálni, hanem figyelembe kell venni a tartály teljes konstrukcióját, a biztonsági jellemzőket és az egyéb fontos funkciókat is.

A műanyag tartályokat különböző anyagokból gyártják, attól függően, hogy milyen célra kívánják őket használni és milyen környezeti feltételeknek kell ellenállniuk. Az alábbiakban néhány gyakran használt műanyag anyagot sorolok fel, amelyekből műanyag tartályokat gyártanak:

Polietilén (PE) - Az egyik leggyakrabban használt műanyag anyag, amely kiváló ellenállást nyújt az oxidáló anyagokkal és a korrózióval szemben. Az alacsony sűrűségű polietilén (LDPE) és a magas sűrűségű polietilén (HDPE) általában az élelmiszeriparban, az agrárium, az iparban és a kiskereskedelemben használatos műanyag tartályok gyártására.
Polipropilén (PP) - A polipropilén kiváló keményítő ellenállással és nagy szilárdsággal rendelkezik, és ezért a savas és lúgos anyagok tárolására szolgáló tartályok gyártására használják. Polivinilklorid (PVC) - A PVC-t nagy szilárdság, kiváló kémiai ellenállás és hőállóság jellemzi. A PVC-t a vegyiparban, az élelmiszeriparban és az építőiparban használják.
Polietilén-tereftalát (PET)  - A PET kiválóan alkalmazható az élelmiszeriparban, az italgyártásban és az egészségügyi szektorban, mivel ellenáll a savaknak és az olajoknak.
Polikarbonát (PC) - A polikarbonát kiválóan ellenáll az ütéseknek és a hőnek, ezért a tartályokhoz használják, amelyeknek nagy mechanikai terhelést kell el

icon can og
A műanyag tartályok számos előnnyel rendelkeznek a fém tartályokkal szemben?

A műanyag tartályok számos előnyt kínálnak a fémtartályokkal szemben a különböző iparágakban. A műanyag tartályok korrózióállóak, könnyűek, ellenállnak a különböző vegyi anyagoknak és egyéb környezeti hatásoknak, és tartósabbak, mint a fémtartályok. Ez teszi őket ideális választássá a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. A tartósság egy újabb kulcsfontosságú előny, amelyet a műanyag tartályok fém társaikkal szemben nyújtanak. Mivel nem korrodálódnak, és nem érzékenyek a környezeti hatásokra, például a nedvességre vagy a hőmérséklet-ingadozásra, a műanyag tartályok sokkal tovább bírják, mint a hagyományos fémből készültek, mielőtt cserére vagy javításra szorulnának. Ez csökkenti a sérült vagy korrodált tartályok rendszeres cseréjével járó költségeket is, és így a vállalkozások számára költséghatékonyabb megoldást kínál az áruk biztonságos tárolására és szállítására hosszabb időn keresztül, a biztonsági előírások vagy a teljesítménykövetelmények sérelme nélkül.

- Korrózióállóság: A műanyag tartályok nem korrodálnak, míg a fém tartályok hajlamosak rozsdásodni, ami hosszú távon károsíthatja a tartályt és a tárolt anyagot.
- Könnyű súly: A műanyag tartályok általában sokkal könnyebbek, mint a fém tartályok, így könnyebb kezelni és szállítani őket.
- Ellenállóképesség: A műanyag tartályok ellenállnak a különböző vegyi anyagoknak és más környezeti hatásoknak, mint például az UV-sugárzás, a nedvesség és a hőmérséklet változások.
- Könnyen formázható: A műanyag anyagból készült tartályok különböző formákba és méretekbe készülhetnek, míg a fém tartályok korlátozottabbak a tervezési lehetőségek tekintetében.
- Jobb hőszigetelés: A műanyag tartályok általában jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a fém tartályok, amelyek hőt vezetnek, így a tárolt anyag hőmérséklete könnyebben ellenőrizhető.
- Tartósság: A műanyag tartályok tartósabbak, mivel nem rozsdásodnak és ellenállnak a környezeti hatásoknak, így hosszabb élettartamúak, mint a fém tartályok.

Ezek az előnyök teszik a műanyag tartályokat vonzóbbá a különböző iparágakban történő használat szempontjából. A korrózióállóság a műanyag tartályok egyik legfőbb előnye fém társaikkal szemben. Ez nem csak a szerkezeti károk kialakulásának megelőzésében segít, hanem a rozsda megelőzésével és javításával kapcsolatos karbantartási költségek csökkentésében is.

Ezenkívül a műanyag anyagoknak sokkal kisebb a kockázata, hogy vegyi anyagok szivárognak ki a környezetbe, mint a fémeknek, például a vasnak vagy az alumíniumnak. A könnyű súly a műanyag tartályok másik előnye, amely számos alkalmazásban vonzóvá teszi őket. A műanyag tartályok súlya akár 80-90%-kal is kisebb lehet, mint a fémtartályoké, ami csökkenti a szállítási költségeket, valamint megkönnyíti a szállítást és a kezelést a telepítés és a javítás során. Ez nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a tartályok nehéz helyeken vagy különböző magasságokban történő elhelyezésénél is a kisebb súlyterhelés miatt. Az ellenállás fontos szerepet játszik abban, hogy a műanyag tartályok hosszabb élettartamú teljesítményt nyújtanak, mint fém társaik. A műanyag anyag kiválóan ellenáll a különböző kémiai vegyületeknek, valamint az UV-sugárzásnak és a hőmérséklet-változásoknak, így sokkal jobban alkalmasak veszélyes anyagok tárolására, ahol a rozsdásodás megelőzése elsődleges fontosságú.


SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS