TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS       VÁSÁRLÁS 

 

 

 

 

 
ibc tartalyok cemo 2IBC tartály üzemanyag szállításhoz 122IBC tartályok benzin szállításáhozIBC tartály, tartályokIBC tartály és kiegészítőkIBC tartály ADR felmentésselIBC tartály ADR felmentéssel szállíthatókomplett IBC tartály IBC teljes rendszer

 

 

 


IBC tartály - üzemanyag szállítás

Komplett IBC tartályok ADR felmentéssel

 • ALKALMAZHATÓ:  gázolaj, benzin, AdBlue, víz és egyéb folyadékok előírásoknak megfelelő szállításához
 • IBC TARTÁLY MÉRETEK:  60 litertől - 980 literig
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  fém vagy műanyag IBC tartály, elektromos kimérő szerkezet, 4 méter tömlő, töltőpisztoly, akkumulátor csatlakozó kábel és saruk.
 • IBC TARTÁLY ÁRAMELLÁTÁSA:  12 V / 10 A  --  18 V / 5 A  -- 230 V / 16 A (a szivattyú opcionálisan választható)
 • OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK:  kábel nélküli saját akkumulátoros működés, digitális átfolyásmérő, automata töltőpisztoly, 6 méter hosszú tömlő 
 • KIMÉRÉSI TELJESÍTMÉNY:   30 liter/perc  --  40 liter/perc -- 72 liter/perc
 • GYÁRTÁS:  Németország, Olaszország - típustól függően
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  azonnal raktárkészletről vagy kiszállítva 2-4 munkanapon belül
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  nem szükséges, minden eszközt kulcsrakészen szállítunk ki
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ADR ENGEDÉLY:  minden IBC tartályhoz biztosítjuk az ADR felmentést tartalmazó dokumentumot
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  kábel nélküli akkumulátoros működésű rendszer 

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

ADR felmentéssel

tankoloautomata

bármikor megrendelheti

Gazolaj kontroll mechanic

Biztonságos 

 

 

 

Professzionális IBC tartályok 

Korszerű, biztonságos üzemanyag szállítás, kiszolgálás 
60 - 980 liter közötti ADR felmentéssel szállítható üzemanyagtartályokkal


Korszerű és biztonságos üzemanyag szállítás jogszabályokban is elfogadott eszköze az IBC üzemanyag tartály. Alapesetben 60 liter veszélyes anyagot szállíthatunk a járművünkben 20 literes egységekben. Amennyiben több veszélyes anyagot (gázolaj, benzin, repülő benzin, vegyi anyagok) szeretnénk szállatani ADR köteles lenne. Ez alól ad felmentést 1000 literig az IBC besorolás. Forgalmazott szállítható üzemanyag és veszélyes anyag tartályok rendelkeznek ADR felmentéssel. Ennek értelmében az előírásokat betartva ADR jogosítvány vagy ADR engedéllyel rendelkező járű nélkül is bárki szállíthat a tartályainkban veszélyes anyagot. A kiszolgáló rendszer és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt IBC tartályt alkotnak és egyszerűvé teszik a biztonságos külső telephelyi üzemanyag szállítást és kiszolgálást. A műanyag tartályok falvastagsága 6mm - 6,5 mm, a sarkokon 13 mm -es vastagságú erősítést kapnak még mérettől függően. Az IBC tartályok, szállítható üzemanyagtartályok többségének része az elektromos szivattyú, 4 méter tömlő, töltőpisztoly, akkumulátor kábel és csipesz. Az átfolyásmérő, szintmérő, saját akkumulátor opcionálisan rendelhető minden tartályhoz. Fém tartályok esetén zárható fémszekrényben elhelyezve a teljes kimérő rendszer. 


IBC tartályok fontosabb paraméterei:

IBC tartály paraméterekIBC tartály adtok, információk
Méretek65 liter - 980 liter között
Szállítható folyadékokgázolaj, benzin, repülő benzinek, AdBlue, víz, vegyi anyagok
Tartály anyagaFém vagy műanyag (polietilén) speciális anyagokhoz
ADR dokumentációminden tartály ADR felmentéssel rendelkezik amely a tartály átadáskor kerül a megrendelőkhöz
Kimérő szerkezetalap esetben 12 V opcionális: 18V akkumulátoros, 230 V hálózati vagy kézi szivattyúval

Kimérő szerkezet alapfelszereltsége:

 

- 12V / 30 vagy 40 liter/perc teljesítményű kimérő szivattyú

- ki/be kapcsoló

- 4 méter akkumulátor kábel 

- akkumulátor csipeszek

- 4 méter tömlő(gázolajhoz) 

- töltőpisztoly

Kimérő szerkezet opcionális felszereltsége:

- 24 V duplex szivattyú 65liter/perc teljesítmény szivattyú

- 230 V / 50 liter/perc teljesítményű szivattyú

- digitális átfolyásmérő

- beépített akkumulátor (18 V/ AC)

- 6 m - 10 m hosszú tömlő

- tisztítható szűrő

 


     Hívjon bátran:  +36 30 527 76 02
   IBC TARTÁLY ÁRAJÁNLAT  IBC TARTÁLYOK 

 

 

 

IBC TARTÁLY 
technikai adatok
→ Feszültség: 12 V / 18 V / 24 V / 230 V
→ Tartály falvastagság: 6- 6,5 mm 
→ Tartály méretek: 60 l - 980 l között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Gyártás: DE vagy IT
→ Tartály garancia: 12 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT ALAP- FELSZERELTSÉG
→Szimpla falú üzemanyagtartály 
→ speciális kialakítás mozgatáshoz, rögzítéshez 
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 12 V / 30l / min
→ Automata töltőpisztoly
→ 4 méter akkumulátor kábel
→ 2 db akkumulátor csipesz

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Védőtető (zárható)
→ Digitális literszámláló K24
→ Szintmérő
→ Tankoló automata ( 600 liter felett)
→ Akkumulátor (beépített)
→ Tömlő visszacsévélő

 

IBC TARTÁLY
MÉRETTÁBLÁZAT

IBC tartály térfogata / literSzállítható üzemanyaghosszúság / mmszélesség / mmmagasság / mm
IBC 65/90G, B, A
IBC 125G
IBC 130A, O, C
IBC 190 / BenzinB
IBC 220 / PICK-UPG
IBC 220 / BenzinB
IBC 230 / DEG
IBC 230 / ITG
IBC 430 / ITG
IBC 430 / DEG
IBC 440 / DE / AA
IBC 430 / PICK-UPG
IBC 600G
IBC 600 / AA
IBC 960 / ITG
IBC 980 / DEG

Szállítható üzemanyagok jelölései:

A = AdBlue

B = Benzin

C = Vegyi anyagok

D = Gázolaj

O = Olaj / kenőanyag

V = Víz

 

icon can og
 Milyen fontos kiegészítőket lehet specifikálni az IBC tartályokhoz?

Minden IBC tartály vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni a szállítható üzemanyag ellátó rendszert. Első és legfontosabb a szállítandó üzemanyag fajtája. Benzin, repülő benzin, speciális anyagok esetén a tartály anyag és a kimérő szerkezet és fontos szerepet tölt be a rendszer felépítésében. Ezután fontos eldönteni a tartály méretét. A tartály szállítását járművekkel végzik ezért fontos meghatározni a tartály méreteit, hogy a járműbe elfér-e, illetve megfelelően rögzíthető-e. Améreteket fenti táblázatban megtalálja. Meg kell határozni az üzemeltetéshez szükséges kimérőrendszer kapacitását. Alapesetben 30 l / perc teljesítményű szivattyú val szállítjuk, opcionálisan kérhető 40 l / perc, illetve 72 l / perc teljesítményű (szállítási kapacitású) elektromos szivattyú. A szivatjuk működhetnek gépjármű elektromos rendszeréről, vagy a tartály beépített akkumulátorról. Ezek az akkumulátorok általában kétszer vagy háromszor képesek a tartályban lévő üzemanyagot kiszolgálni egy feltöltéssel.Miért fontos a tartály minősége
és a tartály falának vastagsága?


 Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A műanyag (Polietilén) IBC tartályok falvastagsága 6-6,5 mm. Azonban fontos megjegyezni, hogy a német gyártású tartályok sarkainál megerősítik a tartály falát így ezek az IBC tartályok a sarkaiknál 13 mm vastagok. A fémtartályok esetében többnyire a tartályok körül egy védő keret található ami az esetleges havária esetén megvédi a tartályt és a benne tárolt üzemanyagot.

icon garantalt ogHogyan szállíthatók az IBC tartályok? 


Az ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.
 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS       VÁSÁRLÁS