TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 
uzemanyag szintmero 22

 

 

 


SBM ÜZEMANYAG SZINTMÉRŐ

73.100-Ft
(nettó ár)

 

Gázolaj, olaj, kenőanyag, víz, és egyéb folyadékok szintmérésére alkalmas, tájékoztató pontosságú, kompakt mechanikus és digitális szintmérő rendszer egy egységben.

Akkumulátorral működtetett, elektronikus folyadék szintjelző, helyi és távoli kijelzéssel. Mechanikus és digitális folyadék szint kijelzéssel. Gázolaj, fáradt olaj, FAME, karbamidoldat -AdBlue, fűtőolaj, bio-fűtőolaj, növényi olaj, esővíz és egyéb víz alapú nem gyúlékony folyadékok szintmérésre.

 

Rendszer tartalma:
- digitális kijelző egy 16 jegyű LCD kijelzővel
- FSA-E típusú mechanikus szintjelzővel 
- 10 m kábellel

- szintmérő úszó 2,5 méter hosszú úszó kábellel

 

Megbízható működés:

A tartály tartalmát a tartályba lévő úszó segítségével határozzuk meg. Az úszó folyamatosan követi a tartályban lévő szintet az úszó kábel segítségével a mechanikus kijelzőre továbbítja. Elektronikus interfész segítségével a szintjelet 50 m-ig hosszabbítható kábelen keresztül továbbítja a SmartBox MINI digitális kijelző eszközhöz. Az üzemanyag szintmérő átalakíthatja a beállított kimeneti értékre és megjelenítik a kijelzőn a tartályban lévő folyadék szintet.

A digitális kijelző érzékelőjének megérintésével a tartály tartalma literenként, térfogat százalékban vagy töltési szintként jelenik meg néhány másodpercig centiméterben, az egyedi beállítástól függően. A tartály tartalma centiméterben folyamatosan leolvasható, mint az FSA-E típusú mechanikus szintjelző skáláján.
Műszaki adatok

 

 • Pontosság: digitális kijelző eszközön a teljes skálaérték ± 2% -a
 • Tápfeszültség: 3 AA elem (tartozék)
 • Védettség: IP30
 • FSA-E típusú úszó átmérő:
 • Mérési tartomány 0 és 160cm között: 31mm
 • Mérési tartomány 0 és 250cm között: 38mm
 • Tartály csatlakozó: AG G 1 1/2Milyen tartály típusokhoz használható?

 

Az FSA-E típusú mechanikus szintjelző 0 és 160 cm vagy  0 és 250 cm közötti mérési tartományban alkalmas atmoszférikus vagy nyomástartó tartályokhoz 240 cm töltési magasságig tartályok szintmérésére.
Kizárólag felső dómnyílással rendelkező tartályok, konténerkút, dupla falú tartály, kármentőtérben elhelyezett szimpla falú tartály folyadékok szintmérésére alkalmas rendszer. A tartály alakja lehet hengeres fekvő, hengeres álló vagy szögletes (alakos) tartály. 

 

 

 Minden


 tartályba


  • Szinte minden tartályba beszerelhető.
  • Tartály csatlakozó: AG G 1 1/250méter


 távolságra

 

 • A tartálytól 50 méter távolságra is elhelyzhető a digitális kijelző.
 Hogyan lehet beszerelni?

Csak egyszerűen csavarja ki a régi szintmérőt és helyezze be a helyére a SBM szintmérőt. Tegyen 3 db AAA elemet a kijlező egységbe és már készen is van.

Milyen pontos?

Alap meghatározás a tájékoztató pontosság. Az elektronikus kijelző teljes skálaérték ± 2% pontosságú adatot mutat.

Karbantartási igénye?

Minimális. Az üzemanyag szintmérő nem igényel karbantartást, kizárólag az elemek cseréjét kell elvégezni, ha lemerülnek.

 

AJÁNLATKÉRÉS ÜZEMANYAG SZINTMÉRŐRE

 

0 (Minimum. 0 Karakterek)
Elküldöm

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS