TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

 

 




dupla falu uzemanyagtartalydupla falu tartaly 1dupla falu tartaly 3dupla falu tartaly 4dupla falu tartaly 2dupla falu tartaly 5 2dupla falu tartaly 6 2

 

 

 


Üzemanyagkút - dupla falú föld fölötti tartály

Komplett üzemanyagkút dupla falú tartállyal

  • ALKALMAZHATÓ:  gázolaj tárolására föld fölött 
  • TARTÁLY MÉRETEK:  3 m³ - 5 m³ -  10 m³ - 15 m³ - 20 m³ -30 m³
  • ALAPFELSZERELTSÉG:  dupla falú föld fölötti tartály, feltöltő csonk, mechanikus szintmérő óra, kimérő szerkezet, szivárgásérzékelő
  • ÁRAMELLÁTÁS:  230 V / 16 A
  • KIMÉRŐ RENDSZER:  230V, 50 l/perc átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), mechanikus átfolyásmérő K33, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
  • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával) 
  • GYÁRTÁS:  Németország, Olaszország - típustól függően
  • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  4 - 6  hét (dupla falú tartály specifikációtól függően) a szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
  • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
  • GARANCIA: 12 hónap
  • ENGEDÉLYEZTETÉS:  megrendelhető minden üzemanyagkúthoz
  • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő, alsó feltöltő csonk

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos

 

 

 

Professzionális ipari üzemanyagkút

Korszerű, biztonságos üzemanyag tárolás, kiszolgálás 
3.000 - 30.000 liter közötti föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály


Korszerű üzemanyag tárolás egyik legoptimálisabb rendszere a föld feletti dupla falú üzemanyagtartály. A kiszolgáló rendszer és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt üzemanyagkutat alkotnak és egyszerűvé teszik a biztonságos telephelyi üzemanyag tárolást és kiszolgálást. A dupla falú tartály falvastagsága 6 mm + 3-4,5 mm között van mérettől függően. Az üzemi üzemanyagkút része a Panther56, 50l/perc elektromos szivattyú, 4 méter tömlő, mechanikus K33 átfolyásmérő, eszközök fémszekrényben elhelyezve, a szivárgásérzékelő és opcionálisan a tankoló automata. Az üzemanyagkút helyszíni engedélyeztetéssel, telepítéssel, beüzemeléssel kerül átadásra a megrendelőink telephelyén.

 

Kimérő szerkezet alapfelszereltsége:

- 50 liter/perc teljesítményű, 230 V-os kimérő szivattyú

- mechanikus átfolyásmérő K33

- 4 méter tömlő (gázolajhoz) 

- automata töltőpisztoly

- vészleállító kapcsoló
- szivárgásérzékelő

- zárható fém szekrényben elhelyezve


    ÁR   2.700. 000 Ft -tól (nettó)
   ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK

 

 

 

ÜZEMANYAGKÚT 
technikai adatok
→ Feszültség: 230 V-400 V
→ Tartály falvastagság: 6+3/4 mm 
→ Tartály méretek: 3 m3 - 30 m3 között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: alap esetben zöld
→ Tartály garancia: 12 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT ALAPFELSZERELTSÉG
→ Dupla falú üzemanyagtartály 
→ Mechanikus literszámláló K33
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Szivattyú 230V-50l / min
→ Automata töltőpisztoly
→ Szivárgásérzékelő
→ Feltöltő csonk

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Alsó feltöltő csonk
→ Digitális literszámláló K24
→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ Üzemanyag kontrolling szoftver
→ Jármű felismerő rendszer

 





DUPLA FALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLY
MÉRETTÁBLÁZAT

Üzemanyagtartály térfogata / literÜzemanyagtartály falvastagság (külső-belső)Üzemanyagtartály átmérő / mm (külső-belső)Üzemanyagtartály hossza / mm
30006+31600-16301860
50006+31800-18302200
90006+31800-18303650
10.0006+31800-18304100
15.0006+42000-20204500
20.0006+42440-24804900
30.0006+42440-24806900






icon can og
 



Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálni a duplafalú üzemanyagkút vásárlása előtt?

Minden üzemanyagkút vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni az üzemanyag ellátó rendszert. A duplafalú tartály kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus vagy automatizált), szintmérést és természetesen az ipari üzemanyagkút telepítési helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb üzemanyagkútja legyen.







Miért fontos a tartály minősége
és a tartály falának vastagsága?


 Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A gázolaj tartályok atmoszférikus tartályok, így a levegő, de akár a környezeti pára is a bejut a tartály belső terébe és ott lecsapódhat. A másik probléma, hogy a beszállított gázolaj hőmérséklete sokszor 20-30 C° fokkal is eltérhet a tartályban tárolt üzemanyag hőfokától. Amikor a tartályt feltöltik üzemanyagaggal, akkor pára lecsapódás keletkezik. Ezen hatások miatt víz keletkezik, ami nehezebb, mint a gázolaj és a tartály aljára kerül. Ha nem tisztítják a tartályokat ez a víz lyukkorróziót okoz az üzemanyagtartály alján. Több év alatt összegyűlt víz jelentős mértékben károsítja a tartályt, ezért fontos a tartályok megfelelő falvastagsága. Az olcsóbb 3 mm-es falvastagságú tartályok életkora, ezért jóval alacsonyabb. Ezt kivédeni a folyamatos víztelenítéssel, tartály belső tisztítással lehet, de javasoljuk az 5-6 mm vastag tartályfallal rendelkező üzemanyagkutak vásárlását.









icon garantalt og







Miért fontos az üzemanyagkutakba épített mérőeszközök pontossága? 


Az üzemanyagkút szinte végtelen lehetőség szerint konfigurálható, de ennek a célja, hogy megkönnyítsék az üzemanyag kezelést, elszámolást. Az üzemanyagkutakon két helyen történik mérés. Az egyik a tartályok szintmérése és a kimérés, kitankolás. A tartályok pontos szintmérésére nem csak azért van szükség, mert a szintet szeretnénk tudni, hanem azért, mert a beszállított mennyiséget is fontos ellenőrizni. A kiméréskor a tankolt mennyiség mérése a járművekben történő üzemanyag elszámolást teszi lehetővé. 

 




Állítsa össze a járművei számára optimális dupla falú föld feletti üzemanyagkutat.

Dupla falú üzemanyag tartály:

Acél tartályfal vastagsága  6 mm tartályfal + 3/4 mm külső fal,  660 mm-es dómnyílással 12 mm vastag dómfedéllel.
Feltöltő csonk, mechanikus szintmérő óra, szivárgásérzékelő. fellépő.
 

Kimérő szerkezet:
- 230 V / 50 liter/perc teljesítményű szivattyú
- átfolyásmérő (kiadott és összesített liter számláló)
- 4 méter tömlő
- automata töltőpisztoly
- vészleállító kapcsoló

 

Üzemanyag típusa: *
Tartály méret *
Engedélyeztetés *A veszélyes anyag tároló berendezések használata engedélyhez kötött.
Korszerűsítse az üzemanyagkútját opcionális kiegészítőkkel
tankoló automata
jármú üzemanyagtank azonosítás a pisztollyal
digitális szintmérés
lehozott (1 m magasságban) feltöltőcsonk
6 m hosszú töltőcső
70 l/perc kapacitású szivattyú
Hová küldjük az árajánlatunkat?
Az Ön neve: *
E-mail címe *
Cégnév: *
Telefonszáma:
Írja le kérdését:
Elküldés

2-30 m³

minden méretben,
mindenkinek


Legbiztonságosabb üzemanyag tárolási megoldások közé tartozik a föld fölötti dupla falú üzemanyagkút. Egyszerű telepítés, biztonságosabb üzemanyag tárolás, korszerű üzemeltetési technológia és rengeteg kiegészítő, amely megkönnyíti a mindennapos használatot.


10 mm tartályfal

3 x vastagabb tartályfallal készül


6 mm-es belső és 3 mm-es külső tartályfal a dupla falú tartályoknál sokkal tartósabb és biztonságosabb, mint a konténerkutak vagy a kármentőben elhelyezett tartályok 3 mm-es falvastagságánál.

Dupla falú tartályok






 
Megoldás

Nemzetközi fuvarozóknak
Belföldi szállítmányozó cégeknek
Mezőgazdasági vállalatoknak
Ipari üzemekbe
Építőipari cégek számára
Bányákba
Erdészetekhez
 
Tankolás telephelyen

belül, saját üzemanyagkúton

A föld fölötti üzemanyagkút az egyik legbiztonságosabb üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszer az ipari, mezőgazdasági vagy szállítmányozó járműveket üzemeltető vállalatok számára. Az üzemanyagkút rengeteg kiegészítő opcionális kiegészítővel bővíthető, így a legkorszerűbb tankolási rendszer üzemeltetésére is alkalmas.








+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS