TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

 

 

 
adblue tartalyok sensor technik 3adblue sensor technik 1adblue sensor technik 2adblue sensor technik 3adblue sensor technik 5adblue sensor technik 6 adblue sensor technik 7adblue sensor technik 8adblue sensor technik 9
AdBlue - föld fölötti, szállítható tartályok

Komplett AdBlue tartályok akár fűthető kimérő szerkezettel

 • ALKALMAZHATÓ:  AdBlue tárolására föld felett és szállítására
 • TARTÁLY MÉRETEK:  60 litertől - 5.000 literig
 • ALAPFELSZERELTSÉG:  szimpla/dupla falú föld fölötti vagy szállítható tartály, feltöltő csonk, AdBlue kimérő szerkezet, tömlő, töltőpisztoly
 • ÁRAMELLÁTÁS:  12 V -- 18 V -- 230 V / 16 A
 • KIMÉRŐ RENDSZER:  szállítható tartályoknál 12 V / 18 V, telepített tartályoknál opcionálisan fűthető 230V, 50 liter/perc átfolyási kapacitású szivattyú (közforgalmú üzemanyagkutakon is megszokott kimérési sebesség), digitális mérőóra, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, (opcionálisan minden paraméter változtatható) 
 • KIMÉRÉSI PONTOSSÁG:  +/- 1% pontos (opcionálisan kérhető kútoszloppal, tankoló automatával ) 
 • GYÁRTÁS:  Németország
 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:  4 - 8  hét (AdBlue tartály specifikációtól függően) a szállítást partnercégünk végzi, de kérhető telephelyi átvétellel is
 • TELEPÍTÉS, ÜZEMBEHELYEZÉS:  IBC tartályok kulcsrakészen kerülnek átadásra, a telepített tartályoknál megrendelhető
 • GARANCIA: 12 hónap
 • ENGEDÉLYEZTETÉS:  nem szükséges 
 • AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK:  tankoló automata, digitális szintmérő, alsó feltöltő csonk, fűthető kimérő szerkezet

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

Gazolaj kontroll bus

Busz

    tankoloautomata

Specifikálható

tankoloautomata

Engedélyeztetéssel

tankoloautomata

0-24 órás működés

Gazolaj kontroll mechanic

Vandálbiztos
Professzionális ipari AdBlue tároló és szállítható tartályok

Korszerű, biztonságos AdBlue tárolás, kiszolgálás 
60 - 5.000 liter közötti föld fölötti vagy szállítható üzemanyagtartály


A tartályok 32,5%-os vizes karbamid oldat tárolására szállítására kínál megoldást. A tartályok lehetnek szállítható, szabadon álló kül-és beltéri AdBlue tartályok. Minden AdBlue tartály komplett kiszolgáló rendszerrel van felszerelve, szivattyúval, tömlővel és töltőpisztollyal. Opcionális kiegészítő felszerelés lehet a digitális átfolyásmérő, kimérő szerkezet fűtése, egy fűtőelem, amely megakadályozza a folyadék megfagyását alacsony hőmérsékleten, mivel az AdBlue -11,5 °C alatti hőmérsékleten kikristályosodik, ami számos műszaki problémát okozhat, és magát az AdBlue-t is alkalmatlanná teszi a használatra. A nagyobb méretű (2.500 vagy 5.000 literes) AdBlue tartályokhoz tankoló automata is rendelhető. Így a rendszer kezelőszemélyzet nélkül, akár a központi üzemanyagkúttal együtt is vezérelhető.

 

AdBlue kimérő szerkezet alapfelszereltsége:

- 50 liter/perc teljesítményű, 230 V-os vagy 30 l/p, 12 V-os szivattyú

- digitális átfolyásmérő

- 4 méter tömlő 

- automata töltőpisztoly

- vészleállító kapcsoló (opcionális)

- zárható tároló szekrényben elhelyezve (opcionális)


    Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
   ADBLUE TARTÁLY ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK

 

 

ADBLUE TARTÁLY
technikai adatok
→ Feszültség: 12 V  / 230 V, 400 V
→ Tartály falvastagság: 6 - 12 mm 
→ Tartály méretek: 60 l - 5.000 l között
→ Működési hőmérséklet: -25ºC...+80ºC 
→ Színe: alapesetben kék
→ Tartály garancia: 12 hónap

 

ADBLUE TARTÁLY ALAPFELSZERELTSÉG
→ Szimpla /dupla falú tartály 
→ Szivattyú 12V, 30l/min / 230V,50l/min
→ 4 méter tömlő 3/4"
→ Automata töltőpisztoly
→ Zárható tető (opció)
 
 

 

ADBLUE TARTÁLY AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

→ Fűthető rendszer 
→ Digitális literszámláló K24
→ Hitelesített kimérő rendszer
→ Tankoló automata
→ AdBlue kontrolling szoftver
→ Kültéri kialakítás
→ Zárható tető


adblue tartaly 


ADBLUE TARTÁLY

ADBLUE szakszerű tárolás  

műanyag tartályok 2.000 liter - 5000 liter között


- biztonságos, könnyű és könnyen mozgatható 
- UV sugarakkal szembeni magas fotometriai ellenállás
- ellenállnak az ütésnek és a vegyi anyagoknak
- könnyen mosható, tisztítható

Műszaki jellemzők
- dóm nyílás Ø 420 mm (3000 és 5000) Ø 550 mm (7500 és 10000)
- csavarozható dómfedél a tisztításhoz
- PE zárókupakok és tömítések
- 1 "1/4 ürítőnyílás, - 1” túlcsordulás elleni nyílás
- 1 "teljes lefolyó (csak 3000 és 5000) 
- szellőző szelep
- fém szekrényben elhelyezett (festett kék színű) kimérőszerkezet
- membránszivattyú 230 V / 25 liter/perc
- 4 méter flexibilis AdBlue tömlő

 

ÁR   555.000 Ft-tól  (nettó) 
ÁRAJÁNLATIBC TARTÁLYOK  

 
TECHNIKAI ADATOK
Feszültség: 230V
Tartály anyag: polietilén
Tartály térfogatok: 3000- 5.000 liter között
Tartály típusok: AdBlue 
Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
Tartály garancia: 12+36 hónap

CSOMAG TARTALMA
Tartály, automata pisztoly, tömlő
Sziavattyú 230V / 25 l / perc
Lélegző szelep
Tájékoztató jellegű szintmérő 
ADR engedély vagy ADR felmentés
Használati utasítás, garancia jegy

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

Digitális átfolyásmérő K24
Digitális szintmérő
Tankoló automata
Betöltő nyílás nyitás érzékelő
Hosszabb tömlő 
icon can og
Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálni az AdBlue tartály vásárlása előtt?

Minden üzemanyagkút, Adblue tartály vásárlás többnyire hosszú távú beruházás, ezért fontos megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni az AdBlue ellátó rendszert. Az AdBlue tartály kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus vagy automatizált), szintmérést és természetesen az ipari üzemanyagkút telepítési helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb AdBlue tartálya és kiszolgáló rendszere legyen.Miért fontos a tartály minősége
és a tartály falának vastagsága?


 Mert a tartályok életkora, használhatósága jelentős mértékben függ a tartályok falának vastagságától. A gázolaj tartályok atmoszférikus tartályok, így a levegő, de akár a környezeti pára is a bejut a tartály belső terébe és ott lecsapódhat. A másik probléma, hogy a beszállított gázolaj hőmérséklete sokszor 20-30 C° fokkal is eltérhet a tartályban tárolt üzemanyag hőfokától. Amikor a tartályt feltöltik üzemanyagaggal, akkor pára lecsapódás keletkezik. Ezen hatások miatt víz keletkezik, ami nehezebb, mint a gázolaj és a tartály aljára kerül. Ha nem tisztítják a tartályokat ez a víz lyukkorróziót okoz az üzemanyagtartály alján. Több év alatt összegyűlt víz jelentős mértékben károsítja a tartályt, ezért fontos a tartályok megfelelő falvastagsága. Az olcsóbb 3 mm-es falvastagságú tartályok életkora, ezért jóval alacsonyabb. Ezt kivédeni a folyamatos víztelenítéssel, tartály belső tisztítással lehet, de javasoljuk az 5-6 mm vastag tartályfallal rendelkező üzemanyagkutak vásárlását.

icon garantalt ogMiért fontos az AdBlue tartályba épített mérőeszközök pontossága? 


Az üzemanyagkút szinte végtelen lehetőség szerint konfigurálható, de ennek a célja, hogy megkönnyítsék az üzemanyag kezelést, elszámolást. Az üzemanyagkutakon két helyen történik mérés. Az egyik a tartályok szintmérése és a kimérés, kitankolás. A tartályok pontos szintmérésére nem csak azért van szükség, mert a szintet szeretnénk tudni, hanem azért, mert a beszállított mennyiséget is fontos ellenőrizni. A kiméréskor a tankolt mennyiség mérése a járművekben történő üzemanyag elszámolást teszi lehetővé. 
SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS