TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁS

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS 

 

 

uzemanyag szintmeresÜzemanyagszint mérés 

gázolaj tartályok digitális szintmérése 
konténerkút, dupla falú tartályok, föld alatti tartályokhoz


A tartályban lévő üzemanyag tartalmát az úszó elv szerint méri a szintmérő. Az elektronikus interfész segítségével az üzemanyagszint értéke maximum 50 m-ig meghosszabbítható kábellel továbbíthatható a digitális kijelző eszközhöz.
A kijelzőn átválthatja a beállított kimeneti értékre az üzemanyag szint információkat.

Ha megérinti a digitális kijelzőn az érzékelőt, a tartály tartalma az egyes beállításoktól függően literben, térfogat százalékában vagy töltet szintje centiméterben jelenik meg néhány másodpercig. Ettől függetlenül a mechanikus szintjelző skálán a tartály töltöttségi szint folyamatosan leolvasható centiméterben.


    ÁR   110.880 Ft .  (nettó)                                 
   AJÁNLATKÉRÉS

 
TECHNIKAI ADATOK
Feszültség: 3 AA típusú elem (a csomagban)/td>
Pontosság: a teljes skálaérték ± 2% -a
Védettség: IP30
FSA-E típusú úszó átmérő:
Mérési tartomány 0–160 cm: 31 mm
Mérési tartomány 0–250 cm: 38 mm
Tartály csatlakozó: AG G 1 1/2
CSOMAG TARTALMA
1 db Mechanikus kijelző
1 db szintmérő úszó
1 db digitális kijelző
3 db AA típusú elem
3 m jelkábel
Használati utasítás, garancia jegy
 

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
50 m jelkábel
jelkábel összekötő doboz

 

 

 

A legkorszerűbb eszközök
üzemanyagkutak üzemeltetéséhez 


Célunk, hogy a legkorszerűbb üzemanyag-technológiai rendszerek segítségével
pontos adatokkal, egyszerű használt elvén a leghatékonyabb rendszerek segítség a mindennapi munkát.

 

sample38

VEZÉRLŐ EGYSÉG

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

sample38

PONTOS SZINTMÉRÉS

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

PONTOS KISZOLGÁLÁS

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

sample38

ÜZEMANYAG VÉDELEM

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

sample38

SZŰRŐ-SZELEP-CSAP

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

 

+36 30 527 76 02   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS        VÁSÁRLÁS