TANKOLJON OLCSÓBBAN, ELLENŐRZÖTTEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A korszerű konténerkút nem igényel több munkát a vállalata részéről, mint ha egy közforgalmú üzemanyagkúton tankolnának a járművei, de lényegesen kedvezőbb áron (nagykereskedelmi áron) vásárolhatja az üzemanyagot. A korszerű konténerkút legnagyobb előnye a kedvezőbb üzemanyag ár mellett az üzemanyag pontos kiszolgálás és ellenőrzött tankolás. Az üzemanyag kiszolgálás ellenőrzésével jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthat meg a közforgalmú kúton történő tankolással szemben, ugyanis a konténerkút a korszerű tankoló automatánkkal szerelve ellenőrzöttebb tankolást ad, továbbá pontos üzemanyag elszámolást készít.

KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Kérjen egyszerűen, gyorsan ajánlatot konténerkútra

AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ AJÁNLATKÉRÉSSEL KAPCSOLATOSAN

A konténerkút vagy az üzemanyagkút több, mint 10 évre szóló beruházás, ezért fontos, hogy jól legyen specifikálva. A konténerkút mérete egyben a tartály méretét is jelzi, de vannak egyedi méretek, amennyiben egy adott technológiai rendszer egyedi konténerkút méretet ír elő. A konténerkút vagy üzemanyagkút minden esetben egy egységet alkot, része a kimérő rendszer, amely lehet manuális vagy automatizált, továbbá az üzemanyag szintmérés, üzemanyag feltöltő rendszer. Az konténerkút vagy üzemanyagkút vásárlás esetén szolgáltatásokat is biztosítunk Önnek, mint például az ingyenes helyszíni szemle a konténerkút engedélyezéshez, üzemanyag beszállító tanácsadás, üzemanyag ár versenyeztetés, komplex konténerkút kivitelezés, üzemanyag elszámolás automatizálás.

KONTÉNERKÚT AJÁNLATKÉRÉS
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT INGYENES TANÁCSADÁS

Cégünk több 10 éve foglalkozik üzemanyag-technológiai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, szervizelésével. Minden termékünk mellé ( ITC üzemanyag megtakarítas, IBC tartály, konténerkút ) ingyenes helyszíni szaktanácsadást adunk leendő és már meglévő partnereinknek. Segítünk specifikálni a konténerkutat, üzemanyagkutat vásárlás előtt, segítünk kijelölni az üzemanyagkút helyét engedélyezés előtt.

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS
Üzemanyagkút helyszínének kiválasztása

Szakértő munkatársaink költségek nélkül, ingyenes tanácsadással segítenek kiválasztani a megrendelőink számára legoptimálisabb üzemanyagkút, konténerkút megoldást. Pontosan megvizsgáljuk a jelenlegi tankolási szokásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a leendő konténerkút, gázolajkút típusra. Javaslatot teszünk a tartály méretére, ideális üzemanyag kiszolgálás kialakítására és a konténerkutat kiegészítő üzemanyag-technológiai rendszerekre. Gázolajkutak gyártása mellett komplex üzemanyag-technológiai rendszerek telepítését is vállaljuk, ahol égőfejeket, technológiai rendszereket kell üzemanyaggal, veszélyes anyaggal ellátni.

 

KONTÉNERKÚT ENGEDÉLYEZÉS

Konténerkút használata a jogszabályoknak megfelelően.


Szakértő munkatársunk segít új vagy már meglévő üzemanyag-technológiai rendszerek, konténerkút tervezésében, gázolaj ellátó rendszerek engedélyezésében. - telepítési helyszín kijelölése - engedélyes tervek elkészítése - engedélyezési dokumentum elkészítése - létesítési engedély megszerzése - használatbavételi engedély megszerzése.

kontenerkut enegedelyezesi folyamat

KONTÉNERKÚT GYÁRTÁY

Volumen és minőség, közel 4000 tartály évente

A konténerkút gyártás Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb tartálygyártó cégében történik. Magas minőség, 5 m3-től egészen 30 m3-ig készülnek a konténerkutak.

 

MAGYARORSZÁGON IS

A konténerkút gyártása típustól vagy mérettől függően minősített magyarországi gyártó partnerünknél is készülhet.

kontenerkut méret táblázat

KONTÉNERKÚT TELEPÍTÉS

Konténerkút kulcsrakészen. Telepítés, beüzemelés, szerviz, karbantartás.

A konténerkút vásárlásához opcionálisan kérheti a konténerkút, üzemanyagkút telepítését, beüzemelését is. A szakszerű telepítés fontos, mivel ennek alapján lehet a konténerkutat engedélyeztetni, illetve a megbízható működés egyik alappillére.

KONTÉNERKÚT SZERVIZ

A cégünk és a szerviz partnereink minden üzemanyag-technológiai meghibásodás javítását vállalják, legyen az üzemi konténerkút, üzemanyagkút föld alatti vagy föld feletti dupla falú tartály, tankoló automata, kútoszlop vagy kimérő rendszer. A javítás történhet eseti megrendelés alapján vagy vállaljuk éves szervizdíjas megállapodás alapján partnereinknek az üzemanyag-technológiai szervizeket, akár 4 órás gyors hiba elhárítási határidővel. A meghibásodást minden esetben írásban kérjük leadni a weboldalunkon található üzemanyagkút hibabejelentőn. Ennek alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, árajánlatot adunk és amennyiben Önnek is megfelelő, mielőbb megkezdjük a javítást.

TOVÁBB
KONTÉNERKÚT, ÜZEMANYAGKÚT KARBANTARTÁS

Az üzemanyag-technológiai rendszerek karbantartásával minimálisra csökkenthető a váratlan konténerkút, üzemanyagkút, kimérő szerkezet, tankoló automata meghibásodások száma. A karbantartás az üzemanyag éves felhasználási volumen, valamint az üzemanyag-technológiai rendszer konfigurációja alapján kerül meghatározásra negyed vagy fél éves intervallumokban. A karbantartás éves díjjal jól számolható és a karbantartási szolgáltatást megrendelő partnereink számára kedvezőbb szerviz díjakat, kedvezőbb üzemanyagkút és technológiai alkatrész árakat biztosítunk. Üzemanyagkút karbantartási megállapodással rendelkező partnereink számára rövidebb kiszállási, javítási határidőt is biztosítunk.

Bezárás

+36 (30) 527 7602   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS 

 

 

 

 

 

uzemanyagkutakDUPLA FALÚ TARTÁLY FÖLD FELETT
korszerű üzemanyag tárolás 5 m3 - 40 m3-es üzemanyagtartályban


Korszerű üzemanyag tárolás egyik legoptimálisabb rendszere a föld feletti dupla falú tartály. Ami dupla fal védelmet nyújt a tartálynak esetleges szivárgás esetén. A kiszolgáló rendszernek és a tartály működéséhez szükséges biztonsági berendezések egy kompakt rendszert alkotnak és egyszerűvé teszik a telephelyi üzemanyag tárolást és kiszolgálást. A dupla falú tartály falvastagsága 4-6 mm között van mérettől és igényektől függően. Az üzemi üzemanyagkút része a feltöltő rendszer, a tartály szintmérő valamint a kiszolgáló rendszer és opcionálisan a tankoló automata. Az üzemanyagkút megvásárolható telepítéssel és helyszíni engedélyeztetéssel is a megrendelőink telephelyére.

Dupla falú tartály fontosabb paraméterek:

tartály paraméterektartály adatok és információk
tartály anyagakettős falú tartály szénacélból S235JR UNI EN 10025,
dokumentációTartályvizsgálati tanúsítvány az EN12285-2 szabvány szerint
bevonatkülső rozsdagátló anyaggal és színes zománccal lakkozva
dóm fedél640 mm. átmérőjű fedéllel / 745 mm - dóm fedél vastagság 12 x 12 tömítésekkel és 24 db csavarral, 16 x 60 mm méretű csavarokkal
dóm fedél szerekvények3 "-es zárható gyors csatlakozás a tartály tetején
túltöltésgátlótartály geometriai kapacitásának 90% -nál lezáró mechanikus túltöltésgátló
kitároló, töltő rendszer1 "1/4-es szívócső, visszacsapó szeleppel
szintjelzőszintjelző belső úszóvédő csővel, 1" -es karima a szintmérő rendszer behelyezéséhez
szivárgás érzékelő3/4 "-es karima az engedélyezett LAG 14 vezérlőegység csatlakoztatásához a szivárgás ellenőrzéséhez ( opcionális)
szivárgás érzékelő folyadék3/4 "-es karima a glikol-töltés szellőztetéséhez ( a folyadékot az alap berendezés nem tartalmazza)
biztonságtechnikacsúszásgátló létra a korlát eléréséhez (10 000 l-től kezdődően)
KiegészítőkEmelő szemcsavarok, földelés

 


 

    ÁR   1.418. 000 Ft -tól (nettó)
   ÜZEMANYAGKÚT ÁRAJÁNLATSEGÍTÜNK

 

 

 

ÜZEMANYAGKÚT TECHNIKAI ADATOK
Feszültség: 230 V / 400 V kimérőtől függően
Tartály falvasatgság: 6 mm (opcionálisan növelhető)
Tartály méretek: 5 m3 - 40 m3 között
Működési hőmérséklet: -25C...+80C között
Színe: alap esetben zöld (opcionálisan választható)
Tartály garancia: 12+36 hónap

 

ÜZEMANYAGKÚT ALAP TARTOZÉKOK
→ Dupla falú tartály 
→ Szintmérő
→ Feltöltő csonk
→ Kimérő szerkezet
→ Használati utasítás, garancia jegy
 
 

 

ÜZEMANYAGKÚT AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK

Alsó feltöltő vezeték
Digitális szintmérő
Tankoló automata
Engedélyeztetés (helyszíni)

 

DUPLAFALÚ ÜZEMANYAGTARTÁLY
MÉRETTÁBLÁZAT

Üzemanyagtartály térfogata / literÜzemanyagtartály falvastagság (külső-belső)Üzemanyagtartály átmérő / mm (külső-belső)Üzemanyagtartály hossza / mm
20005-31270-13001530
30005-31430-14502158
50005-31600-16202930
70006-31700-17203420
90006-31900-19203473
10.0006-42000-20203551
12.0006-42000-20204151
15.0006-42000-20205051
20.0006-42300-23205142
25.0006-4-52300-23206492
30.0006-4-52300-23207842
40.0006-4-52300-232010142


icon can og
 Milyen fontos kiegészítőket szükséges specifikálnia konténerkutak vásárlása előtt?

Minden konténerkút vásárlás hosszú távú beruházás, ezért mindig érdemes megfontoltan dönteni és szakszerűen specifikálni. A konténerkút kiválasztásánál fontos paraméterezni a tartály méretét, kiszolgálási kapacitását, kiszolgálás jellegét (mechanikus rendszer vagy automatizált), szintmérést és természetesen a konténerkút helyét. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy a legoptimálisabb konténerkútja mellett döntsön.Mennyire legyen automatizált
az üzemanyagkút?


Csak annyira, amennyi ideje van a konténerkút üzemeltetéséhez. Napi feladatok közé tartozik a tartály üzemanyagszint mérése, a tankolások ellenőrzése, tankolási mennyiség könyvelése, átlagfogyasztás ellenőrzése. 10 jármű esetében ez már napi 1-2 óra munkát jelent és a járművek darabszámának emelkedésével majdnem hatványozódik a munkaóra. Aki egy kicsit is számol, láthatja, hogy az automatizált üzemanyagkút pár hónapon belül megtérül. Az üzemanyagkút automatizálással 90%-al csökkenthető az üzemanyag tárolással és kiszolgálással töltött munkaidő, továbbá az üzemanyag elszámolás pontossága szinte 100% -os.

icon garantalt ogÜZEMANYAGKÚT legfontosabb kiegészítői


Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett a legkorszerűbb konténerkút rendszerek és hozzá tartozó kiegészítők segítségével úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját telephelyi üzemanyagkúttal, mintha egy közforgalmú kúton tankolna.

ÜZEMANYAGKÚT
ÜZEMELTETÉSBEN IS ELSŐ

 

Célunk, hogy a lehető legolcsóbb üzemanyag ár mellett
a legkorszerűbb üzemanyag-technológiai rendszerek segítségével
úgy érezze, hogy csak annyi teendője van a saját üzemanyagkúttal, mintha közforgalmú kúton tankolna.

 


Járművekben is megvédjük az üzemanyagot

Online tanksapka, amely riaszt ha nem az üzemanyagkúton veszik le!


Olyan munkagépekben, járművekben ahol nem lehet ellenőrizni az üzemanyag felhasználást gyakran magas a gázolaj eltulajdonítása, másodlagos felhasználása. Megvédi az üzemanyagot ha nem őrzött telephelyen tárolják a munkagépeket és az idegenkezűség, lopás is előfordul.


Ára : 82 liter üzemanyag típustól függően

Megtakarítható üzemanyag : tapasztalatok alapján 8-17%

Megtérülés: 1-3 hónap gázolaj felhasználás függvényében

További információk                Mennyibe kerül?

online tanksapka kontroll

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

VEZÉRLŐ EGYSÉG

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

PONTOS SZINTMÉRÉS

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

PONTOS KISZOLGÁLÁS

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

ÜZEMANYAG VÉDELEM

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

SZŰRŐ-SZELEP-CSAP

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

 

Kérjen ajánlatot egyszerűen
üzemanyagkútra, konténerkútra
Üzemanyagkút mérete?

Üzemanyagkút típusa

Invalid Input

Milyen opcionális kiegészítőket szeretne?

Invalid Input

Miben segíthetünk?

Invalid Input

Cégnév

Az Ön neve(*)
Please let us know your name.

E-mail címe(*)
Please let us know your email address.

Telefonszáma(*)
Please write a subject for your message.

Írja le kérdését. Szakértő munkatársunk válaszol.

captcha(*)
captcha

 

 

VÁLASSZON TERMÉKEINK KÖZÜL

Üzemanyagkút, konténerkút, műanyag üzemanyagtartály

 

 

 

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

ÜZEMANYAGKÚT

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERKÚT

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

MŰANYAG TARTÁLY

Föld fölötti dupla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút

Zárt konténerben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály

KÁRMENTŐTERES ÜZEMANYAGKÚT

100%-os kármentőtérben elhelyezett szimpla falú üzemanyagtartály és kimérő szerkezet.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

KONTÉNERES ÜZEMANYAGTARTÁLY

Föld fölötti szimpla falú üzemanyagtartály, üzemanyagkút zárt konténerben elhelyezve.

Föld fölötti dupal falú üzemanygtartály, üzemanyagkút

SZIGETELT TARTÁLY

Föld fölötti dupla falú, vagy szimpla falú kármentőteres szigetelt tartály

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Üzemanyag-technológiai szolgáltatásainkkal segítjük az
üzemanyagkutak kiválasztását, mindennapi üzemeltetésüket.


Kattintson a szolgáltatásainkra és tudjon meg többet!

 


folyamat

+36 (30) 527 7602   |  TERMÉKEK    SEGÍTÜNK    SZERVIZ |   AJÁNLATKÉRÉS   VÁSÁRLÁS